CREDIUS IFN - CREDITE DIRECT IN MAGAZIN

Cumparaturi direct in magazinele partenere Credius IFN - aprobare 1 ora

Credius este un IFN nou specializat in solutii de creditare direct in magazine - pentru persoanele fizice. Parte a grupului de investitii NEW CENTURY HOLDINGS (S.U.A.), prezent in tara noastra inca din 1994, Credius aduce un nou standard de rapiditate si seriozitate. Doar cu o cerere completata pe loc, in magazin sau online daca faci cumparaturi de acasa, fara adeverinta de venit, creditul rapid Credius este cel mai usor de obtinut, iar dobanzile sunt bune!

Pentru a primi creditul "Aici si Acum" de la Credius, tot ce trebuie sa faci, atunci cand ai avut sansa de a intra intr-un magazin Partener Credius IFN, este sa alegi produsul de care ai nevoie, apoi sa te asezi comod pe scaunul ghiseului Credius. Consultantii specializati iti vor face o informare rapida dar completa si cinstita, ajutandu-te sa faci cea mai buna alegere. Este important sa duci acasa exact ce este mai bun din ceea ce iti poti permite!

 

Am fost saptamanile trecute la cumparaturi de mobila. Inca nu am gasit ce cautam - adica o canapea potrivita, dar am avut sansa sa vad cum lucreaza Credius IFN. Trebuie sa recunosc sincer ca era prima oara cand auzeam despre ei.

 

La aproape fiecare stand gaseam fluturasi cu oferte de creditare. Unele cunoscute, gen Card Avantaj, sau Cetelem, altele insa cu totul noi: Credius IFN. In primul rand, din cat am umblat, erau singurii care aveau birou in incinta magazinului. In al doilea rand, spuneau ceva surprinzator: aprobare in numai o ora !

 

Am vazut o familie, oameni cat se poate de obisnuiti, nici saraci, dar nici bogati, intreband despre acest tip de credit, langa o mobila care le placuse. In nici 2 minute un consultant amabil al Credius IFN era deja langa ei. Cred ca la nici jumatate de ora dupa aceea i-am vazut pe cei din acea familie plecand vizibil multumiti.

 

Conditiile de aprobare a imprumuturilor rapide de la Credius IFN sunt cat se poate de simple, adica varsta intre 25 si 70 ani impliniti la momentul acordarii creditului, si un venit minim dovedibil de 400 lei net pe luna.

 

Cum spuneam mai sus, pentru a accesa un imprumut rapid de la Credius, nu este necesara adeverinta de venit, dobanda este fixa - 19% pe an, cu comision de administrare lunar de 3,2%. Daca aveti insa o adeverinta de venit, dobanda dumneavoastra va fi mai putin de jumatate: doar 9% !

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite pe loc

Dupa ce iuresul anilor 2000 a trecut, cu o pauza in prima parte a acestui deceniu, se revine puternic in sectiunea creditelor in magazin. O parte este modernitatea: utilizarea cardurilor de credit sau finantarea directa de catre magazin. O alta parte insa e parca intoarcerea in trecut, cu birourile IFN-urilor reasezate in marile centre comerciale. Au voie? Ce ne va aduce 2019 in magazine?

 

Imprumut pe loc

Imprumuturi nebancare in magazin, buletinul de identitate fiind singurul document obligatoriu

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies