CREDITE BANCARE NEVOI PERSONALE CU IPOTECA

Conditiile obtinerii de credite de nevoi personale cu garantie imobiliara

Atunci cand ai nevoie de bani, si dispui de un imobil (locuinta, teren) cu care poti garanta, obtinerea unui credit pentru nevoi personale este foarte usoara.

 

Poti obtine rapid o suma mare de bani imprumut, fara sa fie nevoie sa justifici destinatia. Poti alege moneda creditului in functie de preferinte.

Se accepta mai multe tipuri de venit (salarii, pensii, comisioane, venituri din profesii liberale, drepturi de autor etc). Imobilul cu care garantezi creditul poate fi in proprietatea ta sau a oricarei alte persoane care este de acord sa garanteze.

 

Conditiile de acordare a creditelor de nevoi personale cu ipoteca (garantate ipotecar):

- Esti cetatean roman sau strain cu rezidenta permanenta sau temporara in Romania;

- Ai minim 21 de ani impliniti si nu depasesti 65 de ani (chiar 70 la anumite banci si IFN-uri) la sfarsitul perioadei de creditare;

- Ai un venit lunar de minim 1200 RON, pentru o familie cu 1 membru sau multiplu de 800 RON, pentru o familie (incluzand codebitorii) cu mai mult de 1 membru. Venitul minim trebuie sa fie proportional cu numarul membrilor de familie.

 

Documente necesare obtinerii acestui tip de imprumuturi rapide:

- Acte de identitate solicitant, sot/sotie si codebitor(i);

- Ultima factura de utilitati (electricitate, telefon, gaze, apa);

- Documente doveditoare ale venitului curent (Adeverinta de venit in cazul salariatilor);

- Documente doveditoare ale venitului aferent anului anterior;

- Copiile actelor de identitate ale garantilor ipotecari (unde este cazul);

- Acte de proprietate imobil, documentatie cadastrala si incheierea de intabulare a dreptului de proprietate.

 

Avantajele cele mai importante pe care vi le poate aduce un credit nevoi personale ipotecar, in comparatie cu cele fara garantii, sunt legate de: suma maxima pe care o puteti imprumuta (mult mai mare in cazul existentei garantiei); raportul intre rata de platit si venituri (mult mai bun, de asemenea - putand avea o rata lunara mai mare chiar de 50% din venitul net lunar uzual); ansele de aprobare ale crererii de imprumut (incomparabil mai mari in cazul creditului cu ipoteca). Dezavantajele.. sunt oarecum evidente, tinand de intinderea riscului personal. Va recomandam atentie maxima, atat.

 

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Nou la banci

Inca putin si trece anul, iar piata ofertelor de credite bancare si imprumuturi nebancare este deja matura si diversificata. Costurile creditelor, per total, au scazut semnificativ. Totusi, uneori suntem obligati sa apelam la solutii foarte scumpe, de ce? Singurele motive serioase pentru care ne putem gandi sa luam un imprumut cu dobanzi foarte mari sunt fie faptul ca ne trebuie banii ultra rapid, fie ca suntem in biroul de credit ca restantieri.

Imprumuturi rapide

Imprumuturi imobiliare, credite pentru nevoi personale cu sau fara ipoteca, la banci si la IFN.

Intrebari frecvente

Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies