CREDIT URGENT ONLINE

Aplicatii online pentru credite urgente

Completand o cerere online de imprumut puteti depasi anumite inconveniente si beneficiati de o serie importanta de avantaje. Poate ca aveti telefonul restrictionat, si puteti doar primi apeluri. Poate sunteti la serviciu si nu vreti ca cineva sa va auda ca cereti bani. Completand online cererea de imprumut, aveti timp si liniste sa completati datele in liniste, sa verificati cu atentie ca nu s-a strecurat nicio greseala in datele pe care le furnizati institutiei unde cereti imprumutul. Mai mult, majoritatea institutiilor financiare nebancare ofera pe site-urile lor modalitati de calcul a sumei pe care o puteti imprumuta, a perioadei de rambursare si a dobanzilor (calculul ratei saptamanale sau lunare).

Prezentam aici cele mai importante cinci IFN-uri (Institutii financiare nebancare) care acorda imprumuturi urgente de bani, cu posibilitatea de transmitere online a cererii de imprumut.

 

Provident

Ofera raspuns urgent: daca trimiti formularul intre 10:00 si 18:00, de luni pana vineri, esti sunat in maxim 60 de minute. Poti solicita rapid sume cuprinse intre 500 si 3500 de lei. Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale. Daca doresti sa primesti urgent banii de care ai nevoie, atunci alege si serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care iti permite sa primesti banii in mana, in maximum doua zile, la tine acasa. Nu ai nevoie de un cont bancar, iar ratele le vei plati confortabil, de acasa.

Pagina la care gasesti formularul online al Provident:
provident.ro/solicita-un-imprumut-rapid/?sec=1

Calculator rate Provident:
provident.ro/calculator-credit/?sec=1

Desigur, poti face cererea si prin telefon. Numar telefon Provident: 021 98 77 sau 021 2 75 75 75. Numar SMS Provident: 1805.

 

VIVA Credit

Daca esti la primul credit, vei primi un raspuns in cateva ore, iar dupa ce creditul este aprobat, transferul banilor se face in maxim 60 de minute dupa ce termenii contractuali sunt confirmati. Spre exemplu, daca aplici online pana in ora 12 intr-o zi de lucru, ai sanse foarte mari sa primesti banii in aceeasi zi pe card sau in cont. Acordarea imprumutului este 100% online, nu trebuie sa te deplasezi la sediul VIVA Credit.

Pagina la care gasesti formularul online al VIVA Credit:
https://vivacredit.ro/

Desigur, poti face cererea si prin telefon. Numar telefon VIVA Credit: 021 303 0080.

 

CETELEM

Daca depneti online cererea pe site-ul Cetelem pentru C-net, primesti raspunsul online IMEDIAT. Poti imprumuta aproape oricat de multi bani (intre 600 si 1000000 de lei), rambursarea se poate face pe perioada lunga (intre 6 luni si 5 ani), iar documentele necesare sunt foarte putine.

Pagina la care gasesti formularul online al Cetelem si calculatorul de rate:
cetelem.ro/credite-online

Desigur, poti face cererea si prin telefon. Numar telefon Cetelem: 021 305 1240.

 

TBI Credit

Pentru cererile depuse, TBI Credit asigura aprobare ultra-rapida, cu minim de documente, prin completarea unui formular online. Suma imprumutata poate fi intre 300 si 5000 euro, iar perioada de rambursare este intre 6 luni si 5 ani.

Pagina la care gasesti formularul online al TBI Credit:
tbicredit.ro/ro/produse-si-servicii/aplica-acum

Calculator rate TBI Credit:
tbicredit.ro/ro/calculator-de-rate

Desigur, poti face cererea si prin telefon. Numar telefon TBI Credit: 021 529 8600.

 

CONFIDENT

Solicitarea de imprumut se face pe loc, in baza documentatiei complete, iar preavizarea se primeste in aceeasi zi. Se pot imprumuta pana la 15000 euro, fara documente justificative ale cheltuielilor pentru care cereti imprumutul.

Pagina la care gasesti formularul online al Confident:
rapid-credit-confident.ro/datepers.htm

Desigur, poti face cererea si prin telefon. Numar telefon Confident: 0730 097 672 sau 0730 097 673.

Cautare specializata credite si imprumuturi:

Ma simt norocos

Credite rapide

Am inceput luna ianuarie 2017 aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana acum cateva luni asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, e oficial: si bancile ofera imprumuturi fara acte, cu buletinul. Creditele bancare sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantie, tot doar la IFN rezolvi.

 

 

 

Credite rapide

Prin aplicatia de imprumut completata online la o banca sau la un IFN nu iti asumi nicio obligatie.

Info financiar

Doar cu buletinul?