CREDIT URGENT NEBANCAR

Cum obtin un imprumut urgent de la IFN?

Aveti nevoie de bani urgent? Aveti la dispozitie doua posibilitati sa rezolvati problema: fie casele de amanet, fie Institutiile Financiare Nebancare.

Institutiile Financiare Nebancare (IFN-urile) ofera credite nebancare urgente, destul de usor, insa dobanzile sunt mari si pe cat de usor este sa contractezi un credit urgent, pe atat este de greu sa-l rambursezi.

Vrei sa faci rost de bani urgent?

Trebuie sa stiti ca creditele nebancare nu va ofera surprize de genul comisioanelor ascunse, vei avea de plata doar rata creditului, acordarea acestuia facandu-se rapid. Rata este fixa pe toata perioada creditului. Veti stii de la inceput cat aveti de platit.

Care sunt avantajele unui astfel de credit nebancar rapid?
Obtineti banii rapid, in 48 de ore. Fara birocratie (se va completa un singur formular). Fara cozi la ghiseu: atat acordarea creditului cat si plata ratelor se fac la dvs acasa.

Creditele de la institutii nebancare sunt in crestere

In conditiile in care restantele populatiei la banci au trecut de un miliard de euro, bancile prefera sa credite statul, care pana la urma este un bun client decat sa credite populatia, riscand in continuare pierderi mari.

Romanii au incredere in Institutiile Financiare Nebancare de la care obtin credituri rapide, in ciuda dobanzilor mari proacticate de aceste societati non-bancare.

Daca banca va refuza un credit, nu inseamna ca nu aveti de unde sa faceti rost de bani. Sunt institutii financiare nebancare care ii accepta pe cei refuzati de banci, evident ca acest lucru costa. Dobanzile la creditele nebancare urgente sunt pe masura conditiilor initiale impuse de IFN.

Institutiile Financiare Nebancare ce ofera credituri rapide, percep si dobanzi uriase, dobanzi ce pot ajunge sa dubleze valoarea initiala a creditului.

De exemplu, la Provident pentru un credit de 3000 de lei, ai de rambursat 5500 lei, daca optezi pentru serviciul de gestionare la domiciliu a creditului.

La Cetelem, pentru aceasi valoare a creditului, de 3000 de lei, ai de rambursat cca. 3900 de lei, pe aceeasi perioada.

Cine recurge la creditele nebancare urgente? Evident ca romanii care nu indeplinesc conditiile bancilor si cei care au fost trecuti pe lista de rauplatnici (Biroul de Credite).

Cauti sa iei un credit nebancar rapid?

Avand in vedere ca pe langa conditiile draconice impuse de banci pentru a putea sa obti un credit, mai intervine si dobanda destul de mare, romanii au inceput sa fuga de creditele bancilor. Sunt atatea povesti cu banci, aflate de la cunoscuti, prieteni, de pe internet, cu cei ce au accesat un credit la vreo banca, incat lumea este circumspecta si prefera sa rabde decat sa aiba de-a face cu bancile.

In acest climat nepropice bancilor, creat si cu ajutorul statului roman si implicit al Bancii Nationale, care a permis acordarea de credite cu buletinul si celui ce nu avea dupa ce bea apa, profiturile Institutiilor Financiare Nebancare s-au marit substantial.

Chiar daca dobanzile practicate de Institutiile Financiare Nebancare sunt bani, totusi, aici oamenii gasesc o atitutine mai putin ostila, o atitudine de respect si intelege, cel putin pana se semneaza contractul, caci, din pacate, povestile teribile de viata au aparut si in "lumea" crediturilor nebancare".

IFN-urile, singurele care mai acorda credite si respect!

Romanii care nu reusesc sa se mai credite de la banci au ales sa apeleze la institutii financiar-nebancare (IFN-uri). Acestea credita sume mult mai mici dar la costuri foarte mari, fiind de multe ori comparate cu camatarii - DAE anual poate atinge si 227%. Exista insa doua avantaje: disponibilitatea de a da bani (avantajati si de faptul ca acorda credite de maximum 9.000 lei) si numarul mic de acte cerute (nu se supun normelor de creditare impuse de BNR).

Cam acestea ar fi cateva din informatiile legate de creditele nebancare rapide si modalitatile de a face rost de bani urgent.

Simplificand, puteti obtine bani urgent, insa, pe cat de facil este sa luati un credit nebancar urgent, pe atat de greu este sa rambursezi un astfel de credit, datorita dobanzilor foarte mari, practicate la aceste produse financiare de catre Institutiile Nebancare.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Tips:

Completand online o cerere de credit la o banca sau la un IFN, nu iti asumi obligatia de a semna contractul.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies