CREDITE RAPIDE ONLINE

Creditele nebancare online sunt cele mai rapide in 2019, la IFN si la banci

Sunt sute si mii de cautari zilnice pentru credite nebancare. Sigur nu da lumea sute si mii de telefoane in fiecare zi sa intrebe una sau alta, pentru ca acum mergem pe internet. Daca te apuci sa cauti credite nebancare, rapide sau online, o sa gasesti, ca si mine, numeroase bloguri, site-uri de sfaturi sau de consultanta, intermediari, pagini din republica vecina..

 

Greu de tot de gasit si de ales cele mai bune credite nebancare. Acum sa vedem cu ce va ajut eu. In primul rand la mine anunturile sunt pe alese, nu o sa gasesti recmale de la vreo firmulita care da credite nebancare prin vreun orasel de care n-a auzit nimeni. Sa fim seriosi, cand iei un credit, mai ales daca vrei sa faci cererea rapid, online, iti trebuie sa ai un pic de siguranta.

Mai e ceva ce n-o sa fac aici: n-o sa calculez cat costa un credit nebancar rapid online. O sa te ajut sa gasesti cele mai serioase si mai mari firme, si au ei acolo calculatoare de rate. La ei este oficial, la zi, curat: credite nebancare online de la Provident, Cetelem, Viva, Easy Asset si asa mai departe, asa ca sa poti sa alegi singur.

 

Creditele rapide sunt in general utilizate pentru acoperirea unor nevoi imediate, stringente, domeniu acoperit mai bine de termenul “urgente”, sau pentru achizitii de bunuri, cum ar fi creditele in magazin. Mai apare si varianta intermediara de credite rapide, acordate in doua etape, prin intermediul cardurilor, la care o data treci prin fazele de preaprobare, aprobare si acordare a cardului, urmand ca mai apoi, la nevoie, creditele sa fie cu adevarat rapide: prin simpla prezentare a cardului se pot face plati, pe credit, imediat, ca la orice utilizare a unui mijloc de plata.

 

Creditele rapide, cu aplicare si eventual acordare online, pot si atat bancare, cat si nebancare. Si aici mai intervine o varianta oarecum intermediara, cea a creditelor acordate prin intermediul marilor magazine, unde nu este foarte clar cine le acorda (banca sau IFN). Ce este insa de subliniat este ca optiunea de online, desi in sine este un mare avantaj, nu o tratam decat ca pe o functie in plus care face creditele sa fie rapide.

 

Daca in cazurile clasice de acordare a creditelor, se facea o programare, apoi o vizita la sediu, unde se discutau detaliile, se dadea o lista cu ce acte trebuie aduse, o cerere de completat, apoi un nou drum pentru depunerea lor, si altul pentru luat banii (asta in cel mai bun caz), daca o partte din aceste faze se petrece virtual, prin internet, timpii se scurteaza mult mai mult, iar creditele sunt mult mai rapide astfel.

 

Ce conteaza iarasi foarte mult in acest caz, este ca, desi creditele sunt foarte rapide, asta nu se datoreaza unui efort substantial din partea institutiei (banca sua IFN), ci a suportului adus de tehnica. Astfel, nu cresc costurile. Daca in mod normal un credit costa x lei, insa daca il vrei urgent, costa mai mult, la creditele rapide online, desi iei banii mult mai repede, nu ti se percepe un cost suplimentar. Nu este obligatoriu o regula, dar de cele mai multe ori asa se intampla. mai sunt si IFN-urile care acorda credite rapide trimitand un consultant la domiciliu, dar si acest fapt inseamna costuri in plus pentru institutie, si, sa fim sinceri, nu vi se face niciun cadou: banii si-i recupereaza din comisioanele si dobanzile pe care le veti plati.

 

De ce IFN-urile pot acorda credite rapide, iar bancile nu? In primul rand pentru ca bancile isi asuma mult mai putine riscuri. Banca prefera sa te verifice mult mai adanc, sa ceara mult mai multe acte doveditoare de venit. Asta nu le garanteaza in niciun fel ca isi vor vedea banii inapoi, dar se acopera cu hartii, isi justifica eventualele credite neperformante. IFN-ul insa are o distanta mult mai scurta intre conducere si cel care decide acordarea de credite rapide, pe de o parte, si o distanta tot asa, foarte scurta, intre cel care decide acordarea creditelor si client.

 

Cele mai multe IFN-uri isi trimit consultantii la domiciliul clientului, si percep ratele saptamanal. Astfel, la cea mai mica problema, ei pot reactiona pentru a remedia situatia. Daca ar fi ca la banca, cu plata lunara, la care se mai lasa de obicei vreo doua saptamani de asteptare.. deja se fac doua rate mari lipsa, pana sa poata face ceva. Inca un motiv pentru care IFN-urile acorda credite mai rapide este ca nu se intereseaza foarte mult de istoricul clientului, de situatia din Biroul de Credit. Ei prefera sa stea foarte aproape de client, sa nu il lase sa greseasca.

 

Si inca ceva despre creditele rapide: se acorda rapid, dar se si ramburseaza rapid. Creditele rapide de la IFN se dau in general pe perioade foarte scurte, de la cateva saptamani la cateva luni. Cum le spune si numele, sunt credite rapide. daca sunt si online, atunci sunt si mai rapide, si poate nu atat de scumpe.

 

Am gasit la "efin.ro" o lista foarte interesanta a detaliilor legate de credite rapide, o insiruire de oferte de credite rapide. Ies in evidenta, pe langa IFN-urile cunoscute, si doua banci: Alpha Bank si Raiffeisen. Pe langa ele, le stiu si ofertele de la OTP si Citibank. Deci nu trebuie sa ne limitam cautarile la domeniul nebancar, mai ales ca este mai costisitor. Dar credite rapide cu adevarat acorda IFN-urile, asta este adevarul.

 

Hai sa raspund si la una dintre cele mai intalnite intrebari: se dau credite rapide pentru cei care au restante? Raspunsul este Da, se poate. Am scris mai multye pagini pe aceasta tema, va recomand sa o vedeti si pe cea mai recenta: Credit pentru datornici.

 

Ne gandim sa deschidem chiar si o sectiune speciala pe acest site pentru Credite rapide, deci stati aproape de noi, va vom tine la curent cu tot ce merita stiut, fara sa ne dam prea mult cu parerea, ci mai repede asigurandu-va cat mai multa informatie, pe intelesul tuturor.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Tips:

Completand online o cerere de credit la o banca sau la un IFN, nu iti asumi obligatia de a semna contractul.

Cel mai citit articol:

GDRP | T&C | Privacy | Cookies