CREDITE RAPIDE DOAR CU BULETINUL

Copia dupa buletinul de identitate este singurul document obligatoriu

Am ales pentru dumneavoastra cele mai serioase oferte ale IFN-urilor si ale bancilor pentru acordarea de imprumuturi nebancare si credite rapide doar cu buletinul in anul 2019.

Ar fi bine insa ca inainte de a incerca sa comparati diferitele oferte si de a decide daca va permiteti un asemenea imprumut, sa analizati caracteristicile specifice credite rapide doar cu buletinul.

Incepem prin a descrie cum puteti obtine un credit rapid, doar cu buletinul, de la banci. Da, se poate si asa ceva, insa in doi pasi: cardul de credit. Buletinul de identitate si o simpla cerere direct i magazin sau la orice sucursala, apoi banca verifica singura la angajator, si gata, ai un card de credit, cu care poti cumpara in rate din magazinele partenere, sau direct pe credit sau chiar de la bancomat, de oriunde.

Cardurile pot fi facute direct in magazin. Vechea forma de "Credit doar cu buletinul" a disparut, in parte, si pentru ca BNR a interzis acordarea de credite direct in magazin. dar BNR nu a interzis nici achizita in rate, nici emiterea de carduri de credit. Astfel ca ne uitam mirati cum se reia filmul "Creditul doar cu buletinul". Mai multe informatii despre acest Credit doar cu buletinul gasiti in pagina dedicata din acest site.

 

Credite rapide doar cu buletinul perin brokerii de credite

O noua formula care nu presupune in mod obligatoriu sa apelati la credite nebancare: Credite rapide doar cu buletinul prin brokerii de credite. Brokerii (intermediarii) de credite actioneaza exact ca si cei imobiliari: lucreaza cu toate institutiile financiare, va analizeaza situatia, prezinta toate alternativele si intocmesc dosarul de credit in locul dumneavoastra.

credite rapide doar cu buletinulPractic, oricat de multe si de diverse acte ar cere banca sau IFN-ul, tot ce va trebuie pentru a obtine un credit este buletinul de identitate.

Rolul brokerilor de credit este de a ajuta consumatorii sa se informeze si sa ia cea mai buna decizie rapid privind creditul potrivit, in mod responsabil, in functie de propriile nevoi si posibilitati. Ocupandu-se de toate detaliile si alergatura, va ajuta sa obtineti unul din mult comentatele credite rapide doar cu buletinul, fara a avea insa costurile imense cu dobanzile.

Spre exemplu, consultantul Kiwi Finance pregateste dosarul pentru cererea de imprumut rapid si te ajuta in strangerea si completarea actelor necesare. Iata de exemplu un mesaj publicat pe un site de specialitate (mentiune - nu de pe siteul oficial al companiei Kiwi Finance):

"Buna ziua! Numele meu este (...), sunt consultant financiar Kiwi Finance (cea mai mare si cea mai veche companie de brokeraj bancar din Romania).

1) Avem contracte cu (...) de banci din Romania, astfel aveti oportunitatea sa alegeti cea mai buna varianta dupa piata fara sa va plimbati la toate bancile;

2) Oferim transparenta totala in privinta comisioanelor bancilor;

3) Va ajutam sa intocmiti dosarul deplasandu-ne la locul dumneavoastra de munca, astfel incat dumneavoastra sa nu mai trebuiasca decat sa veniti sa semnati contractul si sa va ridicati banii; ATENTIE !!! Totul e GRATIS ! pentru mai multe informatii trimiteti un mail la adresa (...)@kiwifinance.ro sau contactati-ma la numarul de telefon 0761.... La revedere !".

Si acum ajungem la partea mult mai vasta: credite rapide doar cu buletinul prin institutiile financiare nebancare (IFN). Aici sunt cele mai multe oferte, si, desigur, cei mai multi clienti.

 

Creditele rapide acordate cu buletinul la IFN

Anul acesta intalnim ceva ce este, probabil, cel mai apropiat serviciu de acest credit rapid "doar cu buletinul": creditul nebancar oferit de Easy Asset Management - iCredit. Acestia afirma ca tot ce le trebuie este o copie de pe buletin, insa consultantii lor fac foarte multe verificari. Chiar si asa, afirmatia de pe site-ul iCredit este clar: "O copie dupa o dovada de venit ne va ajuta sa luam decizii mult mai rapid". In realitate, nimeni nu a oferit vreodata cu adevarat credite rapide doar cu buletinul.

Daca erai la primul contract, tot mai trebuia sa aduci o adeverinta de salariu, sau macar fluturasul sau talonul. In plus, mai trebuia sa ai la tine o factura de utilitati de la adresa din buletin. Insa, si atunci, ca si acum, prin aceasta sintagma "Credit rapid doar cu buletinul" se intelege ceva real si palpabil: credite rapide, nebancare, cu foarte putine acte.

iCredit este un instrument de creditare, oferit de catre SC EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA, o institutie financiara nebancara ce se ocupa cu acordarea de imprumuturi rapide de nevoi personale pentru sume mici (de la 400 lei pana la 1200 lei pentru primul imprumut si de la 400 lei pana la 4000 lei pentru urmatoarele acordate aceleiasi persoane), si se acorda pentru perioade scurte de rambursare, respectiv intre 3 luni - 9 luni.

Rambursarea se face in rate saptamanale fixe. Ratele sunt compuse din suma imprumutata si dobanda. Nici un alt fel de comision sau alte taxe nu sunt datorate de catre client. Copia dupa buletinul de identitate autentificata prin semnatura solicitantului de credit este singurul document obligatoriu!

Serviciul de colectare rate credit la domiciliu este foarte comod pentru majoritatea clientilor. Acest serviciu ofera clientului posibilitatea de a se concentra pe propriile probleme si de a nu pierde timp stand la cozi pentru plata ratelor. in plus, acest lucru ofera reprezentantilor iCredit posibilitatea de a stabili legaturi cat mai stranse cu clientii, de a le intelege nevoile si problemele, pentru a-i deservi mai bine pe viitor.

ICredit este un instrument de creditare ce nu implica garantii sau ipoteci. Din cauza acestui lucru, decizia de a acorda un credit se ia pe baza informatiilor oferite de catre client. Cu cat este mai clara si mai corecta iformatia oferita de catre client, cu atat mai usor va fi pentru Consultantul de Credit sa evelueze riscul asumat fata de fiecare client, si va putea lua o decizie corecta si in cunostinta de cauza.

Imprumutul rapid doar cu buletinul Easy Asset Management se acorda si celor carora li s-a respuns anterior o cerere, daca s-a schimbat ceva semnificativ in situatia dumneavoastra (o noua sursa de venit, venituri suplimentare sau un nou serviciu cu salariul mai mare).

 

Cat de rapide sunt creditele cu buletinul de fapt?

Toate IFN-urile reduc foarte mult durata de acordare pentru credite, care devin din ce in ce mai rapide, si, cam in aceeasi linie cu bancile, insa la un nivel mult mai mare, reduc si numarul de acte cerute. SI iata ca ne intoarcem catre creditul doar cu buletinul din ce in ce mai tare. Cat de rapid este un credit nebancar rapid / urgent / instant? Si mai ales, de ce ar trebui sa ne intereseze atat de tare? Gasiti cateva raspunsuri foarte interesante in paginile noastre, precum si parerea presei pe acest subiect in legaturile dintre banci si IFN-uri.

In anul 2019 se continua si extinde o alta tendinta: creditele online. Si se ajunge pana la maxime gen 100% online, ceea ce este deja mai mult decat "doar cu buletinul". Exemplul cel mai la indemana este Viva Credit: credit rapid doar cu buletinul.. fara buletin - e 100% online, iti trebuie copie scanata de pe buletin, dar si un cont bancar cu extrasul la zi.

Dar cred ca cel mai bine este sa ne oprim si sa ne gandim la nevoia pentru credite rapide doar cu buletinul. Cum ajungem sa cautam asa ceva? De ce? Ne-am dat cu parerera lunile trecute, dar tot nu am ajuns la o concluzie definitiva. E doar comoditate? Sunt atat de multe si de dese problemele neasteptate? Nu stim.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Tips:

Completand online o cerere de credit la o banca sau la un IFN, nu iti asumi obligatia de a semna contractul.

Cel mai citit articol:

Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies