ING BANK - Credit de consum cu garantie ipotecara

Credite pentru nevoi personale 2019 - Credite ING pentru nevoi personale cu garantie ipotecara

Credit nevoi personale / consum, suma maxima: 227.000 daca si imobilul este evaluat la o valoare corespunzatoare. Asigurarea pentru imobil platita de client, de viata optionala (luata in calcul aici, la nivelul de dobanda prezentat). DOBANDA: 5,23% la 20 mai (Robor 3 luni pe ultima luna calendaristica + 2,25%) cu asigurare viata de grup, DAE: 5,84% (include costul total al asigurarii pe toata durata creditului, de 12.185,68 lei).

Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in 48 de ore de la primirea documentelor de catre Dep. Analiza credite, preaprobare financiara pe loc.

ING Bank >> Credite >> Credite pentru nevoi personale 2019 >> ING Credit de consum cu garantie ipotecara
ING Bank, oferta speciala de imprumuturi, categoria credite pentru nevoi personale, ING Credit de consum cu garantie ipotecara

Un credit de consum cu valoare mare, in lei, pentru oameni care si-au facut planuri mari si sunt determinati sa le indeplineasca. Pentru oameni care vad mai departe de urmatoarea luna sau de urmatorul an. Un credit pentru oameni cu viziune, care poate face posibil orice proiect.

Pentru a aplica pentru creditul ING Credit de consum cu garantie ipotecara, va trebui sa prezinti urmatoarele documente:

- Actul de identitate in original;
- Adeverinta de venit in format ING;
- Adeverinta privind veniturile realizate in anul anterior;
- Actele de proprietate ale imobilului ce va fi ipotecat: act de proprietate, cadastru, intabulare (In copie, originalul fiind prezentat la notar);
- Actul de identitate al proprietarului imobilului ipotecat in copie (daca acesta si-a dat acordul / ti-a comunicat el insusi copia).

ING ia in considerare o gama larga de venituri. In functie de tipul de activitate pe care il desfasori si veniturile pe care le obtii, banca pate avea nevoie se de anumite documente speciale.

Taxe si alte comisioane pentru acordare credit si gestiune: analiza dosar - 215 lei, administrare - 1% din credit, doar la acordare, 0 lei administrare cont curent cu card atasat, taxa evaluare imobil (perceputa de evaluator) - 350-470 lei, taxa opinie notariala pentru evaluarea documentelor de proprietate a imobilului.

Rata lunara estimativa (la un imprumut in suma maxima de mai sus): 1.357,62 lei.

Locul ocupat in topul Cel mai bun credit ipotecar 2019: 3 (nota obtinuta la analiza: 9.1).

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Credit bancar rapid

Singura diferenta acum intre cererea unui imprumut la banca sau la u IFN este legata de verificarile in Biroul de Credit. In timp ce multe IFN-uri acorda credite si restantierilor, banca face obligatoriu verificarea. In rest, conditiile de acordare sunt aproape identice: rezidenta in Romania, varsta de peste 18 ani si un venit legal. Anul urmator va incepe foarte bine pentru cei care doresc un credit pentru nevoi personale sau chiar un imprumut ipotecar: salariile cresc, taxele scad, iar IFN-urile concureaza cu bancile.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies