Calculator rate si oferte pentru credite 2019

Aici incheiem suita calculatoarelor automate de credite si imprumuturi - simulatoare de rate / conditii creditare / termeni contract.

Aceasta pagina va pune la dispozitie un produs simplu si clar: totul pleaca de la ce aveti (veniturile legale, periodice, usor de dovedit legal), si de la ce va trebuie (suma de bani necesara, perioada maxima in care puteti rambursa creditul, moneda..)

 

calculator credite

 

Nu uitati: in tarile dezvoltate aproape totul se cumpara pe credit, dar niciodata 100% din imprumut, ci doar cu adaugarea (spre exemplu) a unui credit de nevoi personale de maxim (tot ca exemplu) 70% din costul achizitiei.

Inca ceva: imprumuturile rapide se acceseaza DOAR cand a aparut o problema grava.. Niciun om cu capul pe umeri nu merge la un imprumut nebancar rapid pentru a-si cumpara cel mai nou telefon. Poate daca se strica figiderul vara, si aveti copii, nu va permiteti sa ii duceti la restaurant, atunci poate (dar si asta: poate) e cazul sa cautati rapid o cale de a cumpara un frigider nou. Char si asa, nu pot crede ca se moare in 3 zile, cat ar dura sa rezolvati un dosar de achizitie in rate (tot credit nebancar, dar mult mai ieftin decat cele pana la salariu).

 

Am divagat. Cateva cuvinte despre ce inseamna si ce poti face cu un calculator de credite. In primul rand, chiar si cand apelati la un simulator direct de pe site-ul bancii, informatiile sunt doar orientative. Ca idee, pot exista conditii mai bune decat cele pe care le veti gasi la o asemenea simulare, dar in general, apare mereu cate ceva care te va face sa te costa un pic mai mult.

Nu scapati din vedere: pentru a avea o anumita siguranta inainte de a porni un demers oficial, luati venitul dumneavoastra net, din el scadeti eventualele rate la alte credite (inclusiv leasing la masina sau bunuri cumparate in rate). Ce ramane, impartiti la trei. Rezultatul reprezinta rata maxima lunara pe care vi se va da voie sa o platiti. Daca la o simulare de credit in calculator, rata lunara iese mai mare decat suma calculatat de dvoastra mai sus, atunci fie incercati cu o suma mai mica, fie cu o perioada mai mare, pana se incadreaza. Succes!

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Nou la banci

Inca putin si trece anul, iar piata ofertelor de credite bancare si imprumuturi nebancare este deja matura si diversificata. Costurile creditelor, per total, au scazut semnificativ. Totusi, uneori suntem obligati sa apelam la solutii foarte scumpe, de ce? Singurele motive serioase pentru care ne putem gandi sa luam un imprumut cu dobanzi foarte mari sunt fie faptul ca ne trebuie banii ultra rapid, fie ca suntem in biroul de credit ca restantieri.

Imprumuturi rapide

Imprumuturi imobiliare, credite pentru nevoi personale cu sau fara ipoteca, la banci si la IFN.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies