Cum afli care ar fi rata ta

Acest calcul nu poate fi considerat un element contractual, va ajutam doar ca sa va puteti orienta. Venitul minim necesar depinde de dobanzi, si de pragul de indatorare practicat de catre banci, dar si de alti factori. Aici veti gasii cel mult unele valori medii (average). Acestea pot fi modificate in formular cu ce doresti sa obtii cui un asemenea calcul.

Pentru a fi luat in considerare la cererea de credit de nevoi personale, pragul minim al venitului trebuie sa fie analizat in functie de ce se poate dovedi legal (salarii, dividende, chirii, pensii etc). Detalii despre tipurile de venituri acceptate de catre banci gasesti in descrierea fiecarui tip imprumut, variind desigur in functie de banca sau de tipul produsului.

 

calcul imprumut bancar

 

Speram ca aceste rezultate va vor fi de ajutor, dar nu uitati: ce obtineti in aceasta pagina sunt simple elemente de orientare, de analiza primara. Daca vreti sa solicitati un credit de nevoi personale sau un imprumut rapid, aveti mare grija si analizati pana la ultimul punct specificatiile contractuale ale bancii sau institutiei financiare.

 

In paginile acestui site veti putea gasi multe detalii legate de diverse produse specifice de creditare, precum si unele oferte speciale valabile sau asteptate in 2019. De asemenea, daca doriti mai multe informatii, nu ezitati sa ne vizitati blogurile sau sa ne scrieti un mesaj.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Nou la banci

Inca putin si trece anul, iar piata ofertelor de credite bancare si imprumuturi nebancare este deja matura si diversificata. Costurile creditelor, per total, au scazut semnificativ. Totusi, uneori suntem obligati sa apelam la solutii foarte scumpe, de ce? Singurele motive serioase pentru care ne putem gandi sa luam un imprumut cu dobanzi foarte mari sunt fie faptul ca ne trebuie banii ultra rapid, fie ca suntem in biroul de credit ca restantieri.

Imprumuturi rapide

Imprumuturi imobiliare, credite pentru nevoi personale cu sau fara ipoteca, la banci si la IFN.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies