• Post last modified:aprilie 26, 2020
 • Reading time:2 min(s) read

Creditul de realizari personale 2020

Credit nevoi personale / consum, suma maxima: 212.640 lei. Asigurarea platite de client, pentru imobil si viata. DOBANDA: 5,47%, DAE: 6,3%.

Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in max. 60 de zile.

Unicredit Tiriac >> Persoane fizice >> Credite 2020 >> Creditul de realizari personale >> Creditul pentru aranjamente – modernizari – dezvoltari cu ipoteca

Care sunt cele mai de interes subiecte pentru cititorii nostri, in relatia lor cu bancile? Trimiteri directe:

Imprumuturi Unicredit persoane fizice

Unicredit Tiriac: oferta speciala de imprumuturi, categoria creditul de realizari personale, Creditul pentru aranjamente – modernizari – dezvoltari cu ipoteca

UniCredit Bank este gata sa va sprijine financiar in orice proiect intreprindeti. Fie ca va remobilati locuinta, o reamenajati sau ii aduceti imbunatatiri, sau va pregatiti biroul, sau vreti sa schimbati televizor, frigider, canapea, sau poate doar pregatiti o vacanta de vis, Unicredit e alaturi si va ajuta.

CONDITII DE ELIGIBILITATE PRIVIND VARSTA SI VENITUL LUNAR:

 • Varsta minima: 20 ani / 25 ani pentru navigatori;
 • Varsta maxima: 70 ani / 65 ani pentru navigatorii brevetati si 60 ani pentru navigatori nebrevetati (varsta pana la care creditul trebuie rambursat in totalitate);
 • Venitul lunar net eligibil pe familie: Min. 1000 RON (250 EUR pentru navigatori).

CARACTERISTICI:

 • Valuta: Lei, Euro.
 • Valoare: intre 5.000 si 150.000 de Euro (sau echivalentul in Lei).
 • Perioada: intre 1 si 30 de ani.
 • Garantie: ipoteca de rang I instituita asupra unui imobil aflat in proprietatea solicitantului sau a unor terti.
 • Valoarea maxima finantata: pana la 80% din valoarea imobilelor aduse in garantie.
 • Asigurari: asigurarea imobilului, ipoteca asupra creantelor provenite din asigurare imobil in favoarea Bancii si asigurare de viata, ipoteca asupra creantelor provenite din asigurare de viata in favoarea Bancii.
 • Codebitori: pana la 2 codebitori din care codebitor 1 sot / sotie / partener (co-debitorul trebuie sa indeplineasca aceleasi criterii de eligibilitate ca si solicitantul) si codebitor 2 tata / mama / socru / soacra / frate / sora / fiu / fiica ai imprumutatilor (se accepta si pensionari). Co-debitorul 2 trebuie sa indeplineasca aceleasi criterii de eligibilitate ca si solicitantul exceptand conditiile privind varsta.

Taxe si alte comisioane pentru acordare credit si gestiune: analiza dosar – 1.290 lei, administrare – 0,05% lunar la soldul creditului, taxa pachet standard cont curent – 4,9 lei/luna.

Rata lunara estimativa (la un imprumut in suma maxima de mai sus): 1.232 lei.

Fonduri Proiecte

Viziunea noastra este de a genera solutii noi care au la baza cercetarea si analiza, de a pune in contact oamenii si echipele, de a aduce la indemana acestora instrumentele si informatiile necesare pentru a produce valoare, pentru a aduce ceva in plus societatii.Full Bio si Referinte la: About us.Bachelor degree: Management-Marketing - Romanian-American University. Degree in Law: Bioterra University. Fonduri Proiecte nationale: MFE.Nota: ne bazam in sustinerea informatiilor oferite pe studii de caz culese din realitate, din mediul de afaceri si din experienta specialistilor nostri, utilizand doar surse de incredere!

Lasă un răspuns