Totul despre creditele bancare. Informatii, noutati, descrieri de produs. Comparatii si prezentare promotii.

Creditele bancare au ca principale caracteristici durata mare de rambursare (rate mai micim dar intinse pe termen lung), dobanzile cele mai reduse din intreg sistemul de finantare rambursabila, dar si dificultatea destul de mare de obtinere.

Intrati cu incredere in paginile de mai jos pentru a gasi cele mai corecte date si cele mai bune oferte de credite oferite de catre banci.

Cele mai noi oferte pentru credite nevoi personale uzuale, obisnuite. Perfect pentru cei cu venituri mici, inclusiv cei cu salariul minim pe economie. Singurul produs de finantare ieftin deschis pentru a-ti renova casa, repara masina sau chiar cumpara una decenta la mana a doua.

Exista doua categorii de promotii si oferte bancare: promotiile speciale, legate de o anumita perioada sau de un anumit eveniment, si ofertele deosebite, lansate si derulate pe perioade lungi de timp.

In aceasta sectiune vom insista pe a doua categorie. Promotiile temporare isi vor gasi locul atunci cand le vine vremea, si vor disparea cand le trece timpul, dar aceste entry-uri pe care le gasiti aici sunt nemuritoare.

Am inceput sa derulam aceasta sectiune cu 8 ani in urma, am intretinut-o permanent. Sunt banci care nu mai exista de atunci, exista si oferte care nu se mai regasesc in listele bancilor, dar ce a ramas aici – adevaratele promotii si oferte bancare, este aur!