• Post last modified:aprilie 23, 2020
  • Reading time:3 min(s) read

Adresele societatilor nebancare din Satu Mare care ofera Credite urgente si imprumuturi nebancare rapide – Imprumuturi nebancare rapide Satu Mare

Imprumuturi nebancare rapide in Satu Mare

Adrese societati nebancare in Satu Mare. Credite urgente

Activitatea Institutiilor Financiare Nebancare (IFN – IFN-uri – institutii non-bancare) este reglemantata conform legii 93/2009 completata cu OUG 42/2011, si se limiteaza la activitati de servicii financiare care se refera in primul rand la acordarea de imprumuturi – credite, fara a avea in portofoliu activitati de intermediere financiara, atragere de economii sau de cont curent (doar bancile au toate aceste activitati in portofoliu de oferte).Principalele servicii oferite de catre IFN-uri sunt:.

  • amanet si gaj
  • imprumuturi rapide de bani in afara sistemului bancar
  • credite imobiliare (cumpararea locuintelor)
  • leasing (in special pentru autoturisme in rate)
  • credite pentru nevoi personale (imprumuturi de consum)
  • imprumuturi urgente online – inclusiv doar cu buletinul
  • credite de refinantare (inclusiv pentru inchiderea contractelor de la banci)
  • imprumuturi fara verificarea in Biroul de Credite

Cel mai des mod de a apela la un imprumut in sistemul financiar, in afara de cardurile de credit, este imprumutul de consum. Ciudata denumire, pentru ca de fapt se refera de cele mai multe ori la achizitii serioase pentru casa si pentru viitor. De aceea o denumire mult mai corecta este Credite nevoi personale – Cati bani ofera banca la salariu minim pe economie?.

IFN-uri cu sediul central in judet:

CREDIT SAT AN IMPEX IFN S.A., nr. reg. BNR: 1084, CART. MIHAI VITEAZUL I Bl. IV.1 Ap. 2, Carei, Judetul Satu Mare, cu specific de credite rapide IFN si imprumuturi de bani.

CREDIT SAT AN IFN S.A., nr. reg. BNR: 1093, Str. MIHAI VITEZUL Nr. 4 Ap. 2, Carei, Judetul Satu Mare, specializata in credite nebancare pentru urgente si imprumuturi rapide.

CREDITEC IFN S.A., nr. reg. BNR: 1102, B-dul VASILE LUCACIU Nr. 57, Satu Mare, Judetul Satu Mare, la dispozitie pentru credite nebancare pentru urgente si imprumuturi rapide.

REAL PAWN IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 8614, -, Satu Mare, Judetul Satu Mare, deschis cu oferte pentru imprumuturi rapide IFN si credite pana la salariu.

MICU IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 9986, Str. CAREIULUI Bl. C 35 Ap. 2, Satu Mare, Judetul Satu Mare, specialisti in imprumuturi nebancare rapide si credite de nevoi personale.

RIELA IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 11465, Str. AUREL VLAICU Nr. 10, Satu Mare, Judetul Satu Mare, specializata in imprumuturi nebancare rapide si credite de nevoi personale.

GENOPAL IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 11474, Aleea CLABUCET Bl. 4 Ap. 42, Satu Mare, Judetul Satu Mare, acorda imprumuturi IFN si credite de nevoi personale.

CRISTAL IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 11492, Aleea NEAJLOV Nr. 3 Bl. 6 Ap. 35, Satu Mare, Judetul Satu Mare, domeniu de activitate: imprumuturi rapide si credite de nevoi personale.

GEZICO IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 11537, -, Carei, Judetul Satu Mare, expert pentru imprumuturi rapide si credite de nevoi personale.

Fonduri Proiecte

Viziunea noastra este de a genera solutii noi care au la baza cercetarea si analiza, de a pune in contact oamenii si echipele, de a aduce la indemana acestora instrumentele si informatiile necesare pentru a produce valoare, pentru a aduce ceva in plus societatii.Full Bio si Referinte la: About us.Bachelor degree: Management-Marketing - Romanian-American University. Degree in Law: Bioterra University. Fonduri Proiecte nationale: MFE.Nota: ne bazam in sustinerea informatiilor oferite pe studii de caz culese din realitate, din mediul de afaceri si din experienta specialistilor nostri, utilizand doar surse de incredere!

Lasă un răspuns