Imprumuturi rapide online 2019

Oferta de imprumuturi rapide online – perfect pentru urgente sau situatii neprevazute, buna si pentru cei din Biroul de Credit sau cu venitul minim pe economie

La cati dintre noi cautam imprumuturi rapide online, incepi sa crezi ca nu se nu mai planifica nimic. Sau ca toti avem necazuri din categoria Forta Majora.  Pentru ca nu dorim sa ne jignim cititorii, vom trece peste prima varianta.

Noul Cod civil defineste forta majora la art. 1351 alin. (2): “Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil”. Deci atunci cand omul cauta credite rapide pentru restantieri inseamna ca s-a trezit cu o situatie absolut urgenta si de neevitat. Ca si cum din ghinion se afla deja intr-o situatie maro in acel moment (ma refer la partea cu restantierii, Biroul de Credit etc).

Si ce daca esti restantier?

Inca o data, nimeni nu trebuie sa se simta jignit, nu toti cei care sunt in cautarea unui credit rapid online vor de fapt un imprumut doar cu buletinul. Sunt doua categorii de situatii, care, chiar daca in multe cazuri suprapuse, diferite totusi. Imprumut doar cu buletinul cauta cei care nu prea sunt siguri ca au cum sa dovedeasca salariu sau alte venituri legale (cei care cauta imprumuturi rapide fara acte). Imprumuturi rapide si online insa, pot fi cu totul altceva.

Ca sa intelegem mai bine ce am scris mai sus: pot fara nicio problema sa merg la magazin sa cumpar orice. Prin orice inteleg apa minerala, cafea, conserve, hartie higienica, detergenti si ce mai trebuie cam o data pe luna la casa omului. Da, dar mi-e mai usor sa le comand online, sa imi aleg ziua si ora la care sa mi le aduca baietii.

Pauza: citești mai departe, sau mergi direct la oferte

Credeti ca sunt pricopsit? Deloc, nu e mai scump asa. As putea iesi mai ieftin la toate cele de mai sus doar daca le-as cumpara din 6 magazine diferite. Sa umblu prin magazine din doua in doua zile cautand reducerile si promotiile, comparand intre ele etc. Adica sa ma las de munca pentru 4 lei economie. Sau 14 lei, daca ai familie mare.

Dar intrebarea adevarata e – chiar trebuie sa iau un imprumut rapid nebancar sau un credit online urgent, daca nu am vreo urgenta reala? Iar prin urgenta inteleg o problema medicala de tip accident, cu adevarat de neprevazut, sau daca mi-a murit centrala termica proaspat iesita din garantie, fix in mijlocul iernii, cu doi copii mici acasa? Astea sunt urgente, iPhone nu, chiar daca il gasesti cu 92 de lei mai ieftin intr-o oferta de pe OLX, de la un baiat care are doar doua bucati la pretul asta.

Imprumuturi rapide online cu dobanda zero

imprumuturi rapide onlineAm vorbit de cei care au probleme urgente, acum abordam o categorie interesanta: cei care cauta credite online noi. Oricat de ciudat ar parea, sunt foarte multi care s-au prins, si cauta asa ceva. De ce oare, va intrebati? La prima vedere, cand cauti sa faci o afacere, te uiti mai repede dupa o firma veche, asezata, cunoscuta. Dar de ce sa cauti un IFN nou? Simplu: foarte multe asemenea societati nebancare, in general la inceputul activitatii, pentru a-si face rapid o baza de date de clienti, ofera imprumuturi rapide online cu dobanda zero.

Ati inteles? Asta se intampla o luna, doua.. rareori mai mult, deci cautarea celor noi e importanta. Apar 2-3 asemenea firme pe an, daca esti serios si platesti la timp, tot, sa nu apari in Biroul de Credit, poti linistit sa te duci la urmatoarea firma cu oferte. Nu ca faci mare lucru, ca banii astia in general se dau pe 30, maxim 35 de zile. Dar pentru multi dintre noi conteaza sa treci peste cate o perioada nasoala. Mai ales ca nu suntem cu totii salariati sau pensionari, sa vina o suma relativ fixa si relativ sigura, o data pe luna.

Cine doreste sa ajunga in situatia relativ disperata de a depinde in mod repetat de aceste oferte de imprumuturi rapide online? La nivel declarativ, cam nimeni, dar in realitate.. cei mai multi clienti ai IFN-urilor sunt clienti de cursa lunga, care ruleaza imprumut rapid dupa imprumut rapid, sau care apeleaza la asa ceva de cel putin doua ori pe an. Nu este o situatie ideala, ba chiar dimpotriva, dar cand alternativa este sa nu mai iei medicamentele sau sa renunti la electricitate, caldura, hrana…

Deci, ce ne facem daca nu suntem salariati sau pensionari? Cum ne descurcam?

(Articolul a fost citit de catre 161 vizitatori - WebberZone stats)
Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a ReplyGDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | About us | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
FondPro

FondPro