Imprumuturi rapide nebancare fara garantii

Un subiect cat se poate de neplacut: imprumuturi rapide nebancare fara garantii – ce inseamna macar asta? Adica de ce sa te feresti de a garanta cu proprietatea? Ori nu ai cu ce, ori nu esti sigur ca vei da banii inapoi? Sau poate doar stii ca sunt multe costuri cu notariatul si evaluarea (in cazul creditului cu ipoteca), sau comisioanele sunt mari in caz de gaj si amanet? Una peste alta, e de inteles teama de a depune garantii.

Iarasi, de ce cautam noi neaparat un credit rapid fara giranti? Pai nu stim, dar banuim. Ori nu vrea nimeni sa gireze pentru tine, ori nu vrei sa stie nimeni ca iei imprumut.

Eu zic asa, inainte de a te arunca in explicatiile mele interminabile despre avantajele si dezavantajele garantiilor in cazul unui credit de nevoi personale, arunca o privire pe sectiunea de imprumuturi nebancare cu garantie imobiliara. Asa vei stii macar ce e bine si ce e rau cu ipotecile, ca serios, nu e deloc rau din anumite puncte de vedere. Mai departe, sa vedem care sunt structura si volumul ofertelor pe cele mai regasite cautari legate de acest subiect:

# imprumuturi fara garantii doar cu contract notarial – 68 rezultate. Dintre acestea, mai mult de jumatate sunt stiri sau opinii, in concluzie, nu este ceva ce sa cauti in online. Daca asta doriti, mai bine incercati sectiunile de publicitate din ziarele importante.

Îți recomandăm să vezi și...

Citește mai departe sau mergi direct la oferte

Nu strica sa va ganditi inainte de a cauta asa ceva ca si notarul costa bani, de obicei un procent, ceea ce face ca acest mod de imprumut sa nu fie prea ieftin. Varianta notariala se foloseste in mod util, in general, atunci cand ii dai bani cuiva – prieten sau ruda, fara dobanda, dar vrei totusi sa ai o asigurare, o hartie oficiala la mana.

Cautari – imprumuturi rapide nebancare fara garantii:

# vreau sa imprumut 1000 euro – 113 rezultate. Spre deosebire de cautarea de mai sus, aici majoritatea rezultatelor sunt oferte. Dar tot sunt foarte putine, deci cam aceeasi recomandare ca mai sus. Atentie mare, la asemenea suma – relativ mare pentru imprumuturile nebancare, chiar si ofertele IFN-urilor sunt foarte putine, mergand clar pe zona creditelor cu plata in rate. De exemplu, in comparatorul de oferte recomandate in Bizsolution.eu (serviciul nostru specializat), sectiunea de imprumuturi in rate are doar 5 oferte, in timp ce la credite rapide pana la salariu sunt de doua ori si ceva mai multe oferte.

# imprumut 1000 euro fara garantii – 74 rezultate, printre care Google reuseste sa scape stiri cu dragnea si alte bazaconii. Deci iarasi, nu prea sunt oferte in online.

# imprumut rapid nebancar – 130 rezultate semnificative – 529 daca le numaram si pe cele omise (pagini cu continut identic sau similar, sau N pagini de la acelasi site). Una peste alta, si aici este foarte slaba oferta.

Concluzia este simpla, plecand de la analiza statisticilor de mai sus: cu cat mai mare este cererea, in timp ce oferta este foarte scazuta ca volum – ca numar de ofertanti, cu atat mai rele vor fi conditiile. Ganditi-va ca mergeti la piata, o piata cinstita, cu tarani adevarati, si jumatate din ei vand si cartofi – cartofii vor fi ieftini. Dar cum ar fi ca UNUL SINGUR sa aiba cartofi? I-ar da la acelasi pret ca in situatia cu multe oferte?

Voi daca ati avea ceva de vanzare de care multa lume are nevoie, si nimeni altcineva nu are la vanzare, ce ati face? In cazul acestor imprumuturi rapide nebancare fara garantii, solutiile IFN-urilor sunt simple: pe de o parte, dobanzi mari, pe de alta parte – selectie mai stricta a clientilor.

Atentie la un mic aspect – pe care il puteti testa oricand: dati de 3 ori aceeasi cautare, veti obtine rezultate diferite. De aceea datele de mai sus trebuie luate in calcul asa cum am propus: cu titlu orientativ, ca directie.

 GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | About us | Contact | Sitemap | Facebook | Reviews | Telcons: 021-9551
Imprumuturi rapide

Imprumuturi rapide