Imprumuturi pe loc

Cel mai recent update:

Cu cat sunt mai putine conditiile de indeplinit la aceste imprumuturi pe loc, cu atat mai rapid puteti obtine creditul de care aveti nevoie. Nota bene, in multe situatii – chiar si la banca. Numeroase institutii, bancare si nebancare, au acum in oferta cel putin un credit urgent maxim 2 ore. Acesta se acorda cu minim de necesitati la dosar, conditii restrictive foarte putine si lejere, si mai ales, fara garantii.

Atentie insa, uneori sun denumirea de “Credite Rapide” puteti primi banii de fapt in 2 zile. La fel de adevarat insa, deja sunt numeroase institutii la are termenul real de plata a devenit mai mic de o ora!.

Pentru a intra in posesia imprumutului contactati institutiile financiare specializate. Pentru un asemenea credit rapid nu exista nici un fel de taxe sau comisioane ascunse. Veti avea de platit doar rata creditului. Rata de plata este fixa pe toata perioada creditului rapid. Pentru a avea acces la credit trebuie sa completati un formular si in maxim 48 de ore veti primi imprumutul solicitat.

Avantaje si dezavantaje

Inainte de a ne aventura in lista de avataje si de dezavantaje aduse de ofertele de imprumuturi pe loc, avem ceva de facut. Trebuie sa ne punem cat se poate de serios o singura intrebare. Care este intrebarea? Iata: avem cu adevarat nevoie de bani intr-un asemenea regim de urgenta? De ce este importanta intrebarea aceasta? Veti vedea mai jos.

Plusuri

  • Imprumuturile se acorda pe loc sau in cel mai scurt timp
  • Fara giranti
  • Fara costuri ascunse
  • Rate fixe pe care clientii si le pot permite
  • Posibilitatatea extinderii perioadei creditului
  • Rate achitate saptamanal la domiciliu, dupa un program stabilit de comun acord
  • Servicii personalizate, de calitate

Minusuri

  • Dobanzi mai mari decat media
  • Costuri de acordare si de administrare mari
  • Atractia prea mare uneori pentru serviciile speciale, care se dovedesc de obicei si foarte costisitoare.

Capcanele unor imprumuturi pe loc

Societatea romaneasca a ultimilor 10 ani ne invata ca oricine poate obtine un credit. Piata ne invata ca acest imprumut se poate obtine pe loc, dar nu oriunde, nu oricand, si, mai ales, nu oricum. Intrebarea este: cat de rapid de poate obtine acest credit? Cat costa un credit rapid? De unde se poate obtine un asemenea credit rapid?

Nu orice credit rapid costa mai mult decat unul “clasic”. Este foarte important sa fiti informati si sa faceti alegerile bune.

Desi ati crede ca in zilele noastre, in era informationala, obtinerea si prelucrarea actelor pentru a obtine un credit pe loc nu este ceva dificil, in realitate lucrurile pot sa difere.

Multe banci isi fac reclama ca acorda imprumuturi pe loc, insa, la o citire mai atenta, intalnim partile adevarate, de gen “acordare in 24 de ore de la completarea dosarului”.

Pauza: citești mai departe, sau mergi direct la oferte

Aceasta completare a dosarului poate insemna de multe ori ca mergeti mai intai, depuneti cererea si documentele cerute (in general adeverintele de venit, facturi de utilitati etc), apoi vi se spune ca asteptati preaprobarea, sau analiza de risc, urmand sa vi se spuna ulterior ce acte mai trebuie sa aduceti. Astfel, iata cum creditul rapid nu mai este rapid deloc.

Alta situatie este cea in care, desi ati depus toate actele, banca va spune ca in functie de analiza se stabileste care este suma maxima care va poate fi acordata. Cu alte cuvinte, nu puteti semna cererea completa de la inceput. Si iarasi.. poate dura 24 de ore, poate dura 48 de ore.. dar puteti astepta si 2-3 saptamani pentru asemenea credite rapide !

Practic, dosarul este complet abia cand vrea banca sa fie gata, iar toate acestea pot dura si 2-3 saptamani. Insa nu peste tot este la fel. Exista si cazurile fericite in care ce se promite se si indeplineste.

Cautam in acest site sa va punem la dispozitie cele mai serioase si bine analizate informatii despre creditele rapide care sunt cu adevarat credite rapide.

Creditele nebancare – cum poti face rost de bani cand bancile te refuza

De regula, aceste imprumuturi pe loc acrdate sub forma de credite nebancare catre Institutiile Financiare Nebancare (IFN) sunt mai scumpe decat cele bancare. Au si o perioada de rambursare mai mica, de multe ori cu rate platibile saptamanal. La fel de adevarat, usurinta cu care se pot acorda aceste contracte, si mai ales rapiditatea in procesarea dosarului, fac ca totul sa fie atat de popular. Suntem convinsi ca si in 2020 se va pastra in mare masura acelasi trend, dar speram ca si bancile vor veni puternic din urma in acest sens.

orice imprumuturi pe loc se acorda doar cu respectarea legiiInstitutia financiara nebancara (IFN) este o entitate, alta decat institutiile de credit (banci), ce desfasoara o activitate de creditare cu titlu profesional, in conditiile stabilite de lege. in cazul Romaniei, infiintarea si functionarea IFN-urilor sunt reglementate de Legea nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare.

Spre deosebire de cele mai multe dintre banci, un IFN poate sa acorde cat se poate de simplu orice fel de imprumuturi rapide fara multe formalitati. Dar oare si inversta sa fie valabila? Toate IFN-urile sunt atat de lejere in ceea ce fac? Si merita oare toata diferenta de cost?

Daca merira sa nu sa platesti mai mult pentru a avea banii mai repede, este alegerea ta. Important este sa stii in ce te bagi.

Ca o nota de final, desi majoritatea numesc aceste produse “credite nebancare” (sau imprumuturi), exista si cazuri in care denumirea este “nonbancar”. Ni se pare corect ca si primilor, dar si celor din urma, sa le punem la dispozitie toate aceste informatii.

(Articolul a fost citit de catre 455 vizitatori - WebberZone stats)

Leave a ReplyGDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | About us | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
FondPro