Imprumuturi nebancare online

IFN-uri care acorda rapid imprumuturi nebancare online: minim de acte, minim de verificari, minim de asteptare.

Informatia este obtinuta din ce in ce mai usor, dar cu atat mai mult devine din ce in ce mai greu sa alegi dintre atatde multe variante. Imprumuturi nebancare online? Sau credite clasic acordate?

Ca si cele bancare, aceste imprumuturi nebancare online prespun trecerea rapida prin anumiti pasi (depunerea cererii de credit si a actelor, semnarea contractului, primirea banilor, apoi rambursarea ratelor). Acum, care sunt cele mai bune sisteme de credite nebancare online?

IFN-uri online

Pe de o parte, ne intereseaza seriozitatea si notorietatea insititutiei care acorda creditele nebancare (IFN – Institutuie financiara nebancara). Sunt deja ultracunoscute Provident, Viva, iCredit, Kiwi, Cetelem, Easy Asset Management (iCredit).

De remarcat ca multe banci si-au creat in paralel si institutii financiare nebancare (intr-o buna masura pentru a acorda leasing). In orice caz, piata imprumuturilor abunda deja in oferte de credite nebancare online. Mai mult, sunt societati care nu acorda DECAT imprumuturi nebancare online, iar unele dintre ele sunt ultra cunoscute (Viva Credit, iCredit etc).

Revenind la subiect, sunt doua categorii aparte de “imprumuturi nebancare online”:
– creditele nebancare pentru care se face cerere online, dar apoi se urmeaza calea clasica (vizita consultantului, deplasarea la sediu sau ambele); si
– creditele nebancare online 100%, la care inclusiv aprobarea si acordarea se fac tot online (cel putin de la al doilea contract de credit inainte).

Astazi putemd eja face multe comparatii intre sistemele de credite nebancare online, pentru ca toate detaliile sunt la indemana, usor de vazut oricund si oriunde. mai multe, deja si multe banci ofera asemenea servicii de creditare. Dar usurinta cu care se pot obtine online creditele (nebancare sau bancare) nu este singurul aspect care ne intereseaza.

Cat de sigure sunt creditele nebancare online? Cum spuneam mai sus, doar in anumite situatii, si in orice caz,, nu la primul contract, totul se petrece online. In rest, nu veti ajunge sa obtineti credite nebancare online 100%, fara sa stiti despre ce este vorba, fara sa vedeti ce semnati, asa ca veti vedea ceva pe hartie, un contract clar, inainte de a va angaja la credit.

Foarte important este sa fiti atenti la informatiile pe care le primiti cand completati un formular de credite nebancare online. Daca nu vi se asigura toate datele, inainte de a finaliza procesul, mai bine opriti-va si analizati mai bine, sau dati-le un telefon.

Am vazut intr-o alta pagina care sunt cele mai complexe, dar si care sunt cele mai simple formulare de credite nebancare online.

Atentie: cu cat e mai complicat de completat formularul de cerere pentru creditele nebancare, cu atat mai multe informatii veti si primi pe loc. Luam ca exemple sistemele de la Cetelem si de la Viva Credit, unde se trece prin alegerea sumei dorite, a perioadei de rambursare, si deja se poate vedea un fel de desfasurator online al creditelor alese.

Iar aici mai jos publicam cele mai insistente anunturi care apar la cautarile de credite nebancare online.

Imprumuturi nebancare online

Credit de Nevoi Personale – cetelem.ro‎
www.cetelem.ro/Nevoi-Personale‎
Pre Aprobare in 10 Minute. Suna ACUM la Cetelem ! Rate si Dobanda Fixe‎

Credit Bancar Rapid‎ 0800 801 227
www.bcr.ro/Credit-Nevoi-Personale‎
Rata lunara fixa. Fara garantii. Aprobare in maxim 3zile. Vezi acum!‎
Card de Credit – Credite Nevoi Personale – Credite Casa

Refinantam Credit Bancar – Credite refinantare in RON si EURO‎
www.refinantam.ro/credite-bancare‎
Zero cost evaluare & analiza dosar.‎

Credit pana la 15.000 €‎
raiffeisen.crediteprietenoase.ro/‎
Zero comisioane de analiza si administrare pana la 31 iulie.‎

Credite Online Rapide‎
imprumut-rapid.provident.ro/‎
Rapid, Sigur si Usor de Obtinut. Alege si Poti Castiga 1,500 RON!‎

Credit ipotecar VIP‎
www.kiwifinance.ro/‎
372 € rata pentru 70.000 € credit
Aplica pentru cel mai simplu credit‎.

Cauti un Credit?‎
credit.otp-credit.ro/‎
021 308 0089
OTP Iti Acorda Credit in Maxim 24H. Dobanda Promotionala. Aplica acum!‎

Credite nebancare‎
www.easycredits.ro/‎
Credite Rapide – Garantie Ipotecara, Rambursare in 10 Zile – 4 Ani‎

Credite pentru locuinta‎
www.promotiibcr.ro/Credit-Locuinta‎
Rate fixe 3 ani,risc valutar zero. Alege un credit ipotecar in lei!‎

Card De Credit‎
www.cumparaturifaradobanda.ro/‎
Aplica acum! Ai pana la 16 rate fara dobanda.‎

Pauza: citești mai departe, sau mergi direct la oferte

De ce online?

Trebuie sa recunosc, daca nu stiu despre ce si despre cine este vorba, inca mi-e teama sa fac comenzi online. Cand o fac, ma feresc oricum sa dau numarul de telefon, sau adresa buna de email. Dar, cu timpul, fiind nevoit uneori, sau la risc de altele, am ajuns sa apelez din ce in ce mai des la aceasta optiune de a completa comenzile sau cererile de oferta online. Astfel, pas cu pas, am invatat ca se poate avea incredere in astfel de procedee.

Important insa, de fiecare data, este sa fii foarte atent: unde completezi asemenea cereri sau formulare, catre cine, ce date personale le dai? Si mai ales: intotdeauna intereseaza-te bine inainte sa o faci. Acum, sa vedem cum stau treburile cu imprumuturile nebancare online. Vei gasi mai jos cat de multe detalii am putut sa adun intr-o pagina, plus cate ceva despre ofertele celor mai cunoscute IFN care acorda imprumuturi nebancare online.

Cand completezi pe internet un formular cu datele tale, te intrebi cu ce te poti trezi. Daca e vorba doar sa iei o melodie, sau un joc, e ok, cel mult te umple de spam. Dar asta e cand te intreaba doar de nume si de email. Eu de pilda am o adresa de email anume pentru asa ceva.

Siguranta datelor personale

Dar ce faci cand ai nevoie de treburi serioase, gen imprumuturi nebancare? Aici trebuie sa fii sigur ca nu e de joaca. Bun. M-am interesat la Provident. Raspunsul este foarte clar:

“In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din data de 12 decembrie 2001, imi dau consimtamantul expres ca:

Provident sa prelucreze datele mele cu caracter personal, specificate anterior, in scopurile enuntate mai sus, si sa dezvaluie si sa transfere datele cu caracter personal in tara si/sau in strainatate altor entitati membre ale grupului de societati Provident, societatilor specializate in prelucrarea datelor cu caracter personal, furnizorilor de servicii romani si straini (cum ar fi in vederea tiparirii plicurilor si ordinelor postale de colectare a creantelor scadente datorate Provident), institutiilor de credit si altor institutii financiare care sunt partenere ale Provident.

Provident are de asemenea dreptul sa dezvaluie datele mele cu caracter personal autoritatilor competente (cum ar fi Banca Nationala a Romaniei) precum si catre Biroul de Credit sau alte institutii similare. Prin prezenta, sunt de acord ca acest consimtamant sa fie valabil nelimitat in timp pentru toate datele cu caracter personal mentionate mai sus, precum si in ceea ce priveste orice alte date cu caracter personal similare furnizate Provident pe toata durata relatiei contractuale prezente si viitoare cu Provident si in legatura cu aceasta.”

Deci tratarea datelor personale la cererile online de imprumuturi nebancare se face in deplina siguranta si in conformitate cu Legea si cu reglemantarile BNR.

Cum aplici?

Formular imprumuturi nebancare online Provident 2019

Vezi ce simplu e? Aici mai sus e formularul de imprumuturi nebancare de la Provident. Nu cere nimeni buletinul, sau adresa de acasa, sau copii de pe acte. Tot ce vor este sa te poata contacta pentru a vedea detaliile.

In orice caz, nu te gandi sa le dai date false. Nu se stie cand mai ai nevoie de ei, si s-ar putea sa iti arate obrazul. Vrei mai multe informatii? Contacteaza Provident. Dar eu zic sa vezi cum se prezinta ofertele si la ceilalti.

Acum vedem formularul de la iCredit (compania IFN Easy Asset Management):

Formular imprumuturi nebancare online iCredit 2019

Daca era greu de crezut ca se pot cere mai usor niste imprumuturi nebancare decat cele online de la Provident, iata ca iCredit este. Fara casute de bifat, fara judet, fara adresa de email. Doar un numar de telefon, si numele, ca cel care suna sa stie cu cine sta de vorba. Deci si mai simplu decat la Provident. Daca vrei sa stai de vorba cu ei, un o vizita pe site, si gata

Oare la Cetelem este mai complicat?

Formular imprumuturi nebancare online Cetelem 2019

La prima vedere, la Cetelem e cam ca la imprumuturile nebancare online de la Provident, nu mai mult. Daca intram insa in detalii, o sa vedem ca acest formular este abia al doilea pas. La primul esti intrebat cati bani vrei pentru imprumut, la ce iti trebuie. Apoi vine acest formular online de contact pentru solicitantuld e imprumuturi nebancare, dupa care, deja treburi serioase: trebuie incarcate documentele. Pentru a aplica la imprumuturile nebancare rapide online de la Cetelem trebuie sa aveti scanate buletinul, adeverinta de venit, si, de la caz la caz, si alte documente. Daca vrei, afli mai multe chiar de la Cetelem.

Si ajungem la cele mai interesante imprumuturi nebancare online: cele de la Viva Credit. Formularul de imprumut nebancar online de la Viva e prea mare ca sa incapa in pagina asta. te intreaba de toate: nume, cnp, buletin, email, familie, proprietati, tip, cati bani va trebuie, la ce..

 

Formular imprumuturi nebancare online Viva Credit 2019

Acum, ca sa fiu sincer, mi se par cei mai corecti, pentru ca pana la urma toti te intreaba, doar ca mai tarziu, direct, cu consultantul. La Viva ai avantajul ca poti sa vezi intrebarile in liniste, sa cauti daca iti mai trebuie cate ceva. Oricum, sunt seriosi, si de multa vreme in bransa. De pilda, de la ei vine “Creditul pana la salariu”, au si marca intregistrata pe numele asta. Vrei sa vorbesti si cu ei? Poti sa ii vizitezi aici.

Am trecut prin cele mai importante IFN-uri, care servesc la nivel national. Altfel, in fiecare oras important se gasesc ifn-uri care acorda imprumuturi nebancare online. Mai sutn si altele care nu lucreaza online, dar au imprumuturi nebancare bune. Totul e sa stii ce vrei, sa vezi cat timp si dorinta de alergatura ai, si vei gasi cea mai buna solutie.

(Articolul a fost citit de catre 177 vizitatori - WebberZone stats)
Sending
User Review
0 (0 votes)

Leave a ReplyGDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | About us | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
FondPro

FondPro