Imprumut-urgent.ro devine FondPro

De numai cateva saptamani, FondPro a implinit frumoasa varsta de 5 ani. In tot acest timp am avut bucuria sa fim la dispozitia a 263664 vizitatori. Nu este un numar mare, comparativ cu marile site-uri de stiri, dar pentru un portal specializat ca al nostru – strict pe stiri si analize legate de creditele si imprumuturile bancare si nebancare, audienta este cat se poate de buna.

Oricat de mult ne-ar placea sa vorbim despre ce am facut pana acum, vom lasa faptele sa vorbeasca de la sine, si ne vom concentra pe viitor. Daca pana acum site-ul nostru a fost static, bazandu-se pe articole scrise si raspunsuri personale la intrebarile transmise prin formularul de contact, acum lansam Blogul FondPro.

Ce aduce nou acest blog? Vom continua sa pregatim si sa publicam articole in site-ul principal, iar aici vom da drumul la discutii. Fiecare vizitator va fi liber sa puna intrebari, sa dea raspunsuri cu opiniile personale sau cu experientele proprii, cititorii vor putea sa comunice intre ei, si toata lumea va putea sa comunice cu noi.

Ce teme prevedem a fi abordate pentru inceput?

Pe scurt:

  • credit fulger aprobat online
  • credit cu salariu minim pe economie
  • credit pentru datornici
  • imprumuturi rapide nebancare fara garantii
  • imprumut bancar fara carte de munca
  • credite online noi
  • refinantare daca esti in biroul de credite
  • imprumuturi nebancare cu garantie imobiliara
  • credite la domiciliu clientului
  • carduri de credit nebancare

Sunt teme specifice, le vom aborda una cate una, si vom iesi din acest demers mai bine pregatiti, mai informati si mai educati.

 

Sectiuni principale FondPro

Imprumuturile nebancare

Aveti nevoie rapid de bani? Din diverse motive, nu puteti apela la banci, sau nu aveti timp sa treceti prin procedurile bancare? In acest caz, puteti apela la o institutie financiara nebancara (IFN). Costa mai mult, dar va rezolvati problemele

Creditele bancare

Trebuia sa cumparati ceva, si nu aveti suficiente economii? Solutia cea mai buna: credit bancar nevoi personale. Fata de imprumuturile nebancare, acestea, desi dureaza mai mult si necesita mai multe acte, sunt mult mai ieftine si pe perioade mai lungi

Pauza: citești mai departe, sau mergi direct la oferte

Leasing-ul

Finantarile prin sistem leasing constituie in economia romaneasca o adevarata gura de oxigen pentru agentii economici pentru care investitiile reprezinta o cerinta esentiala pentru dezvoltarea activitatii lor

Cardurile

Un card, de credit sau de debit, bancar sau nebancar, reprezinta o modalitate de plata. Un card de credit este diferit de un card de debit prin faptul ca nu se transfera sume de bani din contul utilizatorului la fiecare tranzactie efectuata

Creditele in magazin

Concurenta dintre ofertanti a dus, dincolo de reducerea preturilor, la aparitia unor produse de creditare din ce in ce mai atractive. Cu toate acestea, de la un an la altul tot mai putini romani fac imprumuturi “in magazin”

Discutii si pareri

Adunam aici opiniile tuturor celor interesati de formele de finantare disponibile, fie ele credite bancare, imprumuturi nebancare, leasing sau carduri de cumparaturi. Folosim toate detaliile adunate intr-o lunga perioada de timp pe blogul nostru.

Credite rapide in strainatate

Se intampla sa ajungeti pe site-ul nostru, dar sa nu va incadrati in publicul tinta caruia ne adresa? Concret, pentru a avea acces la orice forma de credit in Romania, trebuie in primul rand sa fiti rezidenti in Romania. Nu sunteti? Atunci va recomandam sa treceti pe site-ul specializat Urgent Loans.

imprumut-urgent.ro devine FondProCredite online

Creditele rapide online sunt foarte cautate, facilitatea completarii formularelor online pentru obtinerea unui imprumut nebancar fiind una agreata de tot mai multi. Ce presupune sa faci un credit online? Sa fii atent cand completezi formularul online, sa nu introduci datele gresit. In rest, procedura este una foarte simpla si foarte rapida.

Societatea romaneasca a ultimilor 10 ani ne invata ca oricine poate obtine un credit. Intrebarea este: cat de rapid de poate obtine acest credit? Cat costa un credit rapid? De unde se poate obtine un asemenea credit rapid? Nu orice credit rapid costa mai mult decat unul “clasic”.

In 2019 este esential sa fiti mai bine informati pentru a putea face alegerile cele mai bune !

Completarea dosarului de imprumut poate insemna de multe ori ca mergeti mai intai, depuneti cererea si documentele cerute (in general adeverintele de venit, facturi de utilitati etc), apoi vi se spune ca asteptati preaprobarea, sau analiza de risc, urmand sa vi se spuna ulterior ce acte mai trebuie sa aduceti. Astfel, iata cum creditul rapid nu mai este rapid deloc.

(Articolul a fost citit de catre 120 vizitatori - WebberZone stats)

Leave a ReplyGDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | About us | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
FondPro

FondPro