• Post last modified:septembrie 27, 2020
  • Reading time:3 min(s) read

Atunci cand cautati un imprumut in regim de urgenta, de cele mai multe ori va vedeti pusi in situatia neplacuta de a trebui sa acceptati conditii foarte grele. Chiar daca tot ce va trebuie este o suma mica, dobanzile pot face ca totalul de rambursat sa fie greu de suportat. De aceea, am adunat aici o un sumar de experienta a membrilor caselor de ajutor reciproc pentru a vedea cum rezolva ei asemenea situatii. Cei care au imprumuturi CAR in derulare spun, in general, ca plata ratelor nu este deloc o povara mare.

Cum se obtine un imprumut C.A.R. in functie de fond

Pe scurt:casele de ajutor reciproc sunt asociatii cu scop patrimonial, care ofera in general imprumuturi pe perioade de pana la 5 ani membrilor care au un fond social acumulat. De pilda, pentru un imprumut in suma de 5000 lei, pe o perioada de 5 ani a contractului de imprumut, soldul fondului social la momentul cererii de credit trebuie sa fie de cca 850 – 1000 de lei.

Altfel spus, desi conditiile difera de la o casa de ajutor reciproc la alta, suma imprumutata maxima este de cca 5-6 ori mai mare decat soldul fondului social depus.

imprumut car fara fond cashReluam intrebarea din titlul acestei sectiuni: se poate obtine in imprumut CAR fara fond? In mod direct, nu, singura posibilitate fiind de a se depune o cerere in comun cu o alta persoana care are fond deja. Altfel, o persoana care devine membru, trebuie mai intai sa acumuleze o suma depusa pentru a putea solicita credit C.A.R., in Bucuresti sau oriunde in tara.

Vestea buna este ca nu trebuie sa asteptati 6 luni sau alta perioada pentru a putea face cererea. Este de ajuns sa faceti rost pe termen foarte scurt de o suma de bani cu care sa va constituiti fondul social necesar cererii sumei dorite, suma pe care o puteti returna imediat din ce ati primit imprumut.

Atentie insa, desi perioada de rambursare nu se stabileste diferentiat, la unele societati, in cazul membrilor noi, suma maxima se stabileste diferit, in functie, de regulile proprii. Intotdeauna, pentru detalii complete, studiati site-ul societatii respective, si nu ezitati sa solicitati mai multe informatii prin formularele de contact sau pe e mail.

Principalele oferte de imprumut CAR fara fond

Oferta 1 – C.A.R. Imprumut rapid National

Oferta 2 – CAR Bucuresti

Oferta 3 – Alternative credite bancare

Oferta 4 – Variante de ultima instanta – societati nebancare de credit

Oferta 5 – Variante de ultima instanta – amanet

Este foarte greu sa obtii bani si usor, si ieftin, si rapid. De aceea este foarte important sa te pregatesti din vreme. Inscrie-te astazi in CAR-ul de care apartii, sau in altul care iti convine, si incepi sa strangi. Intelege – tot ce depui ramane acolo, adunand dobanda. Banii depusi la CAR nu sunt taxe pentru cei care lucreaza acolo, sau ajutoare nerambursabile pentru alti membri.

Fonduri Proiecte

Viziunea noastra este de a genera solutii noi care au la baza cercetarea si analiza, de a pune in contact oamenii si echipele, de a aduce la indemana acestora instrumentele si informatiile necesare pentru a produce valoare, pentru a aduce ceva in plus societatii.Full Bio si Referinte la: About us.Bachelor degree: Management-Marketing - Romanian-American University. Degree in Law: Bioterra University. Fonduri Proiecte nationale: MFE.Nota: ne bazam in sustinerea informatiilor oferite pe studii de caz culese din realitate, din mediul de afaceri si din experienta specialistilor nostri, utilizand doar surse de incredere!

Lasă un răspuns