Imprumut bani fara garantii

Cea mai mare lista: imprumut bani fara garantii. Oferte imprumuturi fara garantii. Avantaje si dezavantaje credit fara garantii. Detalii specifice persoane fizice.

Cu exceptia creditelor pentru achizitia unei locuinte, pentru aproape orie altceva puteti obtine printr-un  imprumut bani fara garantii. De garantii este nevoie doar la achizitiile mari, la creditele pe perioade foarte lungi. Altfel, la aprobare se ia in calcul doar capacitatea dumneavoastra de a rambursa creditul (varsta, veniturile, datoriile curente). Astfel, se poate stabili foarte repede ce suma puteti imprumuta, si pentru ce perioada.

Majoritatea institutiilor de credit, bancare si nebancare, acorda intr-un fel sau in altul imprumut bani fara garantii. Acestea se acorda in general mai rapid decat cele ipotecare, dar la dobanzi mai mari. Riscurile pe care vi le asumati sunt aparent mai mici, dar in cazul in care nu va achitati ratele, bancile pot interveni usor in justitie pentru a recupera prejudiciile. Deci, care sunt riscurile imprumuturilor fara garantii?

Cand ai nevoie de bani, si nu ai nimic disponibil cu care sa poti garanta, trebuie sa te indrepti catre institutiile financiare (bancare sau nebancare) care acorda asemenea facilitati. In general, conditiile de acordare sunt ceva mai restrictive, iar costurile mai mari. Caracteristici: perioada mai scurta de rambursare, dobanda mai mare, comisioane suplimentare, cerinde de venit mai mari. Dar de cele mai multe ori este singura optiune.

Banci: imprumut bani fara garantii

Imprumuturi fara garantii se acorda atat de catre institutiile financiare nebancare, cat si de catre banci. Iata cateva dintre cele mai importante oferte speciale curente din categoria credit fara garantii:

Imprumutul in trei acte DIVERS BCR

Avantajele imprumutului de nevoi personale fara garantii, fara dezavantajele creditului negarantat.

Beneficiari: persoane fizice rezidente, in varsta de cel putin 18 ani, care indeplinesc conditiile de eligibilitate. Destinatia: se acorda bani fara garantii pentru satisfacerea nevoilor personale ale imprumutatului.

Moneda de acordare: RON. Suma de bani acordata: maxim 88.000 RON, in functie de produsele detinute la BCR sau la alte banci.

Termen maxim: 5 ani, cu exceptia celor care refinanteaza imprumuturi acordate anterior datei de 31.10.2011, pentru care termenul maxim este de 10 ani.

CreditAvantaj Instant

Imprumut bani fara garantii de la Credit Europe Bank. Valoarea imprumutului: intre 300 şi 7500 EUR, echivalent RON. Perioada imprumutului: intre 6 si 60 de luni. Costuri:

  • DAE: 13,62%;
  • Comision de analiza dosar: 100 RON (va fi platit doar in cazul aprobarii creditului);
  • Comision lunar de administrare: 0,16% din soldul creditului;
  • Comision de rambursare anticipata: 0%.

Imprumutul pentru Orice fara garantii

Vacanta oriunde fara griji, de la UniCredit Bank. Orice ai avea in plan – sa renovezi sau sa utilezi casa, sa-ti cumperi o masina sau chiar un apartament – avem pentru tine mai multe variante de creditare: Creditul pentru Orice fara ipoteca Expres, Creditul pentru Orice fara ipoteca Standard, Creditul pentru Orice fara ipoteca Special si Creditul pentru Orice fara ipoteca Refinantare.

Poti alege un imprumut bani fara garantii de la 1.800 pana la 90.000 lei si il poti returna in 6 luni pana la 5 ani (4 ani in cazul Creditului pentru Orice Expres).

Si asta nu e tot: pentru linistea ta poti beneficia de un pachet de asigurare de viata facultativa cu acoperire complexa: deces din orice cauza, asigurare in caz de invaliditate, asigurare in caz de incapacitate temporara de munca si asigurare in caz de somaj.

OTP Bank

Un imprumut bani fara garantii care iti indeplinește toate dorintele! Dobanda Fixa şi Banii in 24h.

Oferte nebancare fara garantii

  • Vrei imprumut rapid?‎ – Viva Credit fara garantii! Poti primi astazi pana la 1000 Lei. Totul online 24h/zi 7 zile/saptamana‎ – banii pe cardul tau in maxim 2 ore! Viva Credit va avertizeaza insa: acest imprumut este recomandat doar pentru finantarea unor nevoi extraordinare, urgente.
  • Cetelem: Imprumut usor si rapid‎. Completezi suma si proiectul dorit. Primesti raspuns online.

Imprumutul urgent de bani negarantat

Imprumut bani fara garantiiDeoarece riscul societatii care acorda creditul este vadit mai mare, imprumutul urgent fara garantii costa in general mai mult decat creditele ipotecare (imobiliare sau pentru nevoi personale). Avantajul este ca acestea se acorda mai usor, mai repede, nefiind necesara interventia evaluatorului si notarizarea contractului. Desigur, comparatia aceasta sta in picioare in cazul aceluiasi tip de institutie financiara – un credit IFN cu garantii ipotecare tot va fi mai costisitor decat un imprumut bancar pentru nevoi personale.

Singurele forme de bani imprumut urgent cu sau fara garantii pe care bancile le pot oferi sunt liniile de credit, facilitatile de overdraft si cartile de credit. Toate acestea prespun proceduri initiale de durata, verificari si aprobari, si doar dupa ce ati trecut prin toate etape,e veti avea la dispozitie niste bani pentru viitor. Deci daca aveto nevoie urgent de bani acum, degeaba va ganditi la o banca.

Tragem concluzia ca singurul imprumut urgent fara garantii este cel oferit de catre societatile financiare nebancare. Am tratat amplu subiectul comparatiei intre creditele garantate si imprumuturile fara garantii, dar fara a ne apleca in mod clar asupra diferentelor de cost. Pentru a putea exemplifica cel mai bine care este situatia reala, vom analiza produsele fiecarei categorii de la aceeasi societate nebancara, pentru a va ajuta sa intelegeti cel mai bine diferentele.

Pauza: citești mai departe, sau mergi direct la oferte

Societatea pe care facem comparatia este Fast Finance – credite online, iar aici, pe langa creditul fulger care apartine unei alte categorii, intalnim trei oferte tip de credte nevoi personale:
– imprumutul fara garantii – credite pentru consum, cu dobanzi intre 66% si 72% pe an;
– creditul nevoi personale cu garantii mobiliare (altele decat imobilele si terenurile), cu dobanda de 48% pe an;
– creditele de consum cu garantii imobiliare (apartamente, cladiri, terenuri), cu dobanzi intre 32% si 36% pe an.

Ce observam? Pentru a obtine bani imprumut fara garantii, costul cu dobanda este de doua ori sau mai bine mai mult decat unul garantat imobiliar. Merita? Riscurile sunt mari in ambele situatii, in caz ca nu veti mai putea sa achitati ratele. Conteaza insa daca aveti cu ce sa garantati, pentru ca bunurile sau imobilele trebuie sa fie proprietate personala si negrevate de vreo sarcina (inclusiv taxele si utilitatile trebuie sa fie achitate la zi).

O concluzie ar fi ca, daca nu aveti foarte multe variante, nici mare lucru nu puteti face, si daca nevoia de bani imprumut este cu adevarat urgenta, platiti cat este de platit. Dar daca aveti optiuni, si nu stiti care este cea mai buna? V-am dat cateva informatii ce speram sa va fie de folos exact pentru acest caz. Important este sa aveti cum sa va analizati optiunile, si astfel sa luati decizia corecta.

Detalii imprumuturi fara garantii

Din foarte multe puncte de vedere sunteti in mai mare siguranta daca aveti un credit garantat decat imprumuturi fara garantii – desigur, in situatiile neplacute in care nu mai puteti sa achitati ratele.

Suna foarte rau ce am afirmat mai sus, nu? Din pacate este adevarat. Daca apelati la un imprumut cu garantii, si nu mai achitati ratele, dupa fazele intiale de scrisori, somatii, trimitere la executor, alte somatii, eventual popriri pe salariu / venit, se ajunge la executarea bunului sau imobilului cu care ati garantat.

In cazul in care prin vanzarea acestuia la licitatie se obtine o suma mai mare decat cea pe care o mai aveati de achitat (la care se adauga costuri si onorarii legale), ramaneti si cu niste bani. Dar orice ar fi, ca poate fi si invers, fara o hotarare judecatoreasca definitiva nu vi se va lua altceva decat bunul/imobilul cu care ati garantat.

Acum trecem sa discutam despre riscurile imprumuturilor fara garantii. Retineti, ca idee, ca de la intrarea in vigoare a Noului Cod de Procedura Civila, pentru datorii mai mici de 10000 lei nu se mai pot executa imobile.

Ce se intampla insa cu rau-platnicii la imprumuturi fara garantii? Se incepe cautarea surselor de venit, a bunurilor si a imobilelor care ar putea acoperi, prin poprire sau prin vanzare la licitatie, prejudiciul (datoria dumneavoastra catre institutie financiara).

Neplaceri suplimentare, costuri cu evaluari pe care tot dumneavoastra le veti suporta, si pierderi mari. In general, la vanzarea la licitatie se obtine cel mult jumatate din valoarea reala de piata a bunurilor sau imobilelor executate. Puteti ramane fara nimic din mult prea putin in acest mod.

De ce v-am scris toate acestea? Ca sa va speriem? Nu, nu este rostul nostru. Dar se vorbeste mult despre faptul ca nu ti se poate intampla. Nimeni nu vorbeste seruos despre riscurile imprumuturilor fara garantii. Se pune mult prea mult accent pe cat de mari sunt riscurile daca iei credit cu ipoteca, sau cu alte garantii. Mult prea mult se cauta ca scop in sine imprumuturi fara garantii, desi poti obtine bani mult mai ieftin si aprobare chiar mai rapida daca esti sigur ca iti vei respecta serios contractul.

Care sunt sansele sa se intample exact ce am scris mai sus? Destul de mici, in general bancile si IFN-urile nu merg atat de departe, dar sansele exista, asa ceva este posibil din punct de vedere legal. Este ca la traversarea pe rosu: desi mai mult ca sigur nu veti pati nimic, totusi exista un risc sa patiti ceva.

Nu in ultimul rand, dar fara a intra in detalii: nu uitati de riscul inscrierii in Biroul de Credite – unde o data ajunsi, timp de 4 ani nimeni nu va mai scoate de acolo. Retineti: nu 4 ani de la inscriere, ci 4 ani de cand ati rezolvat pana la ultimul leu datoriile restante.

Cat obtii la un credit fara garantii

Toate institutiile financiare, bancare si nebancare, acorda credite fara garantii, majoritatea fiind acordate pentru nevoi personale sau pentru achizitionarea de bunuri de larg consum sau chiar de folosinta indelungata.

Valoarea acordata depinde de indeplinirea criteriilor de acordare (suma solicitata, venitul lunar, perioada de acordare).

Fiecare banca si fiecare IFN are conditii si oferte proprii, de aceea va sfatuim sa cautati printre cat mai multe oferte inainte de a va angaja la un asemenea credit.

Printr-un credit fara garantii e pot obtine sume de pana la 20000 euro, pe perioade de pana la 5 ani (uneori chiar mai mult).

Banca nu cere nici un fel de alte garantii pentru acordarea creditului, iar asigurarea de viata este optionala. Pentru a exista un sistem de acoperire a riscului, banca percepe un comision lunar de de risc la soldul ramas de rambursat.

(Articolul a fost citit de catre 90 vizitatori - WebberZone stats)
Sending
User Review
5 (1 vote)

Leave a ReplyGDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | About us | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
FondPro

FondPro