• Post last modified:septembrie 3, 2020
  • Reading time:7 min(s) read

Daca nu ai absolut niciun venit si nimic cu care sa poti garanta, sansele de a obtine un credit sunt aproape zero. Daca ai venituri obtinute fara dovezi legale (la negru, cu banii in mana), din pacate situatia ta va fi la fel.

Sunt atragatoare ofertele de imprumut bani fara acte, online sau prin telefon, dar asta nu inseamna nici ca le obtii fara sa ai venituri, nici ca nu vei avea un contract legal. Contractele online fara semnatura olografa au aceeasi putere legala ca cele semnate pe hartie, fata in fata, chiar si cu martori.

Modalitati legale de imprumut bani

Ce inseamna sa obtii un imprumut bani fara acte? Prin acest „fara acte” se intelege in mod obisnuit fara adeverinta de salariu. Fara adeverinta de salariu poate insemna ca ai un contract legal, dar iti e greu sa mergi la angajator sau la sefi sa ceri acte. In cazul acesta, sunt chiar si banci care ofera credit rapid pentru nevoi personale fara carte de munca – verificand direct in baza de date de la fisc. Dar, din pacate cei mai multi dintre cei care cauta asemenea credite fara acte sunt de fapt in situatia de a nu avea niciun venit legal (fie nu lucreaza, fie lucreaza la negru). Ce pot face acesti oameni?

Sansele de a obtine creditare cand nu poti face dovada unui venit sunt foarte mici, chiar si la IFN-uri. Mai mult, chiar daca ai cu ce sa garantezi ipotecar (teren, imobil sau apartament), la banci este la fel de obligatoriu sa ai venituri – sa dovedesti ca iti vei putea plati ratele. Ce poti face? Cea mai la indemana soltie ramane casa de amanet.

Casele de amanet sunt, practic, singurele institutii financiare care ofera cu adevarat imprumut bani fara acte. Dar trebuia sa lasati ceva in gaj. Daca intarziati cu plata, vi se percep dobanzi penalizatoare, iar daca nu achitati nici dupa o perioada de penalizare, ramaneti fara bunul respectiv.

Nu este camatarie, nu este abuz, pur si simplu acesta este contractul, oriunde in lume si de cand lumea. De aceea este bine sa aveti grija ce lasati amanet, si ce suma imprumutati. Dar daca nu mai aveti ce face, trebuie sa stiti ca imprumut mai rapid si mai simplu nu exista, totul este imediat, duci bunul, se evalueaza, semnezi un contract si pleci cu banii. Fara facturi, fara dosare, fara hartii doveditoare, doar un contact semnat, si ai banii in mana, sa iti rezolvi problemele.

Credite cu bani in mana

Atunci cand doresti sa accesezi un imprumut de bani, dar nu ai timp suficient sa ajungi la sediul unei firme, poti sa apelezi la o solutie simpla, online. In principiu, aceasta pare fi partea simpla, asa cum apare acesta pe site-urile institutiilor financiare, insa, in practica lucrurile nu sunt asa de simple cand te hotarasti sa completezi un formular online pentru accesarea unui imprumut nebancar.

Multe din firmele ce acorda imprumut bani fara acte au si serviciu de creditare online, iar procedurile de solicitare a creditului si tipurile de formulare si de trimitere a acestora variaza de la o institutie la alta. Unele firme ofera potentialilor clienti optiunea de a completa online formularele prin care solicita creditul, iar dupa ce agentii firmei respective se ocupa de asta, clientul este sunat iar creditul este acordat, banii fiind livrati la domiciliu. Acesta reprezinta principiul „creditelor la domiciliu”.

Exista alte firme care solicita ca formularele completate si restul documentelor necesare sa fie printate, semnate de clienti si abia apoi trimise la respectiva firma, restul operatiunilor executandu-se online. Sunt IFN-uri care lucreaza exclusiv online, iar ratele si dobanzile sunt achitate de catre clienti tot prin transfer online.

Concurenta intre aceste institutii financiare nebancare este foarte mare, atunci cand vine vorba de credite rapide, fiecare firma incercand sa-si atraga clientii prin diverse oferte. Astfel ca, rapiditatea si usurinta acordarii unui credit depinde foarte mult si de modul cum privesc solicitantii de credite respectivele oferte de creditare si tot ceea ce presupun ele in materie de suma imprumutata, ratele si dobanzile fixate, perioada de rambursare si costul efectiv al creditului.

Cu alte cuvinte, daca nu sunteti un inspaimantat al completarii formularelor online, puteti sa accesati fara probleme imprumuturi nebancare online, de pe site-urile institutiilor financiare nebancare specializate.

Aplicatie imprumut MobiloCredit

Credite prin telefon

Cumparaturi online, imprumut online, livrare rapida – imprumut bani fara acte. Visul oricui, nu-i asa? Da, daca suntem atenti la costuri, sa nu ne indatoram prea tare, mai ales daca nu e neaparat necesar. Cele mai ieftine credite se acorda inca prin metodele clasice. Dar avantajele cererilor online sunt clare, mai ales daca nu locuiesti intr-un oras mare. Cum ar fi sa trebuiasca sa pierzi o zi intreaga si o caruta de bani pe transport doar ca sa depui cererea, apoi inca o zi la fel ca sa aduci actele solicitate suplimentar, si o a treia ca sa semnezi contractul si sa ridici suma imprumutata?

Dar ce am aratat pana aici nu este deloc ceva nou. Orice banca serioasa are acum o sectiune de internet banking, in care se pot inregstra inclusiv cereri de mprumut. Nu mai are sens sa spunem nici ca orice IFN specializat in imprumuturi rapide (adica imensa majoritate) are o importanta sectiune de credite online. Acum ne vom opri la ceva cu adevarat nou: imprumutul de bani online solicitat, acordat si administrat exclusiv cu telefonul mobil.

Stim ca si in metoda clasica se putea face totul online cu telefonul mobil – poza pe documente (nu scan), atasarea acestora la un email transmis societatii de credit, verificarea situatiilor si comunicarea prin email sau SMS. Dar ce este aici nou, si va prezentam acum, este aplicatia pentru imprumut bani online ce se instaleaza pe smartphone. Astfel veti avea totul organizat, fara sa se mai rataceasca mesajele societatii nebancare printre emailurile personale si notificarile de Facebook.

Orice notificare se transmite va fi vazuta imediat pe ecran direct din aplicatie, separat de orice alte mesaje, oricand vrei sa cauti o informatie (primita sau transmisa) legata de creditul tau, doar intri in aplicatie si ai totul in fata, simplu si organizat.

Avantaje aplicatie credite

imprumut bani fara acteCine poate sa aplice? Orice cetatean roman care are varsta este 24 de ani, castiga cel putin 700 lei net lunar, iar incasarea veniturilor se face intr-un cont bancar, are o adresa de email valida si un extras de cont de unde isi incaseaza veniturile. Acum banuiesc ca a mai ramas o singura intrebare: care este Institutia Financiara Nebancara care acorda un asemenea credit rapid direct pe smartphone, si de unde se instaleaza aplicatia aceasta. Simplu: imprumut bani online Mobilo Credit – Aplicatia Mobilo.

Cu aceasta aplcatie nu vei mai rata niciodata scadenta unei rate, nu vei uita niciodata sa trimiti urgent un raspuns sau vreun document solicitat. Va intrebati daca aceasta aplicatie costa bani? Nu, este gratuita si poate fi instalata de catre oricine.

Te gandesti ca poate telefonul tau nu este compatibil, sau nu va functiona? Orice telefon cu Android sau iOS poate rula fara probleme aplicatia aceasta. Sau poate crezi ca acest credit are dobanda mai mare decat altele? Nu, deloc: daca la primul imprumut primesti 500 lei, au de rambursat dupa 30 de zile suma totala de 650 lei.

Daca dorest mai multe detalii, poti urmari un foarte interesant documentar scurt despre imprumuturile online rapide ale acestei societati pe YouTube: Credit Rapid Mobilo Credit – Banii in 30 de minute – Dobanda Avantajoasa. Tot in acea pagina veti gasi si un foarte util tutorial poza CI Imprumut Mobilo Credit.

(sursa: https://www.youtube.com/watch?v=l0ITuXYENec)

Pe scurt: Cum obtii un imprumut bani fara acte

In primul rand, trebuie Cartea de identitate (e bine sa aveti si o copie, sau pentru imprumuturile rapide online – cele mai rapide, in general, o copie scanata).

Apoi, nu strica sa aveti la indemana o factura de utilitati, ceva mai recenta (nu mai veche de 3 luni), si, de preferat, una la care sa nu aveti restante.

Dovezi ale veniturilor… Desi multe dintre societatile care acorda imprumuturi rapide afirma ca nu solicita dovada de venit, de cele mai multe ori se ajunge oricum la o asemenea solicitare, chiar daca nu imediat.

In una din paginile din acest site prezentam oferta iCredit – cu adevarat un imprumut bani fara acte. Mai putem sa amintim aici si companii ca Provident, Verida, Viva, Cetelem.

Dar cel mai bine este sa contactati direct aceste institutii, iar consultantii lor va vor ajuta cel mai bine.

Fonduri Proiecte

Viziunea noastra este de a genera solutii noi care au la baza cercetarea si analiza, de a pune in contact oamenii si echipele, de a aduce la indemana acestora instrumentele si informatiile necesare pentru a produce valoare, pentru a aduce ceva in plus societatii.Full Bio si Referinte la: About us.Bachelor degree: Management-Marketing - Romanian-American University. Degree in Law: Bioterra University. Fonduri Proiecte nationale: MFE.Nota: ne bazam in sustinerea informatiilor oferite pe studii de caz culese din realitate, din mediul de afaceri si din experienta specialistilor nostri, utilizand doar surse de incredere!

Lasă un răspuns