• Post last modified:aprilie 26, 2020
  • Reading time:2 min(s) read

Credite 2020 Garanti Bank

Credit nevoi personale / consum, suma maxima: 226.950 daca si imobilul este evaluat la o valoare corespunzatoare. Asigurarea pentru imobil platita de client, de viata oferita de banca. DOBANDA: 5,88% (Robor 6 luni + 2,64%), DAE: 6,71%.

Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in aprobare finala in 2 zile dupa depunerea dosarului complet, preaprobare financiara – 1 zi.

Garanti Bank >> Persoane Fizice >> Credite 2020 >> Credite pentru nevoi personale GarantiBank.

Care sunt cele mai de interes subiecte pentru cititorii nostri, in relatia lor cu bancile? Trimiteri directe:

Oferta speciala de la banca Garanti

Garanti Bank: oferta speciala de imprumuturi, categoria credite pentru nevoi personale GarantiBank

Daca doriti sa va reamenajati locuinta, sa achizitionati aparate electrocasnice, sa plecati in vacanta sau sa refinantati un alt credit, Garanti Bank va oferi creditul pentru nevoi personale.

Caracteristici:

  • Beneficiati de dobanda redusa daca incasati salariul intr-un cont Garanti Bank.
  • Perioada maxima de rambursare este de 5 ani.
  • in cazul in care refinantati exclusiv credite contractate inainte de 31.10.2011, puteti imprumuta pana la 60.000 RON / 10.000 EUR, perioada maxima de rambursare fiind de 10 ani.
  • Asigurare de protectie a venitului oferita GRATUIT de catre banca care va sustine financiar in urmatoarele situatii: pierdere involuntara a locului de munca, incapacitate temporara de munca, invaliditate totala si permanenta, deces din orice cauza.

Creditul in lei poate acoperi pana la 85% din valoarea evaluata a imobilului in cazul in care venitul cumulat al participantilor la credit este mai mare sau egal cu 3.000 RON si pana la 80% in cazul in care venitul cumulat al participantilor la credit este mai mic de 3.000 RON.

Bunul imobiliar asupra caruia se pune ipoteca trebuie sa apartina solicitantului sau unei terte parti care isi manifesta legal acordul.

Taxe si alte comisioane pentru acordare credit si gestiune: analiza dosar – 600 lei, administrare – 0,05% lunar.

Rata lunara estimativa (la un imprumut in suma maxima de mai sus): 1.559,12 lei descrescatoare pana la 1.446,06 lei (ultima rata).

Fonduri Proiecte

Viziunea noastra este de a genera solutii noi care au la baza cercetarea si analiza, de a pune in contact oamenii si echipele, de a aduce la indemana acestora instrumentele si informatiile necesare pentru a produce valoare, pentru a aduce ceva in plus societatii.Full Bio si Referinte la: About us.Bachelor degree: Management-Marketing - Romanian-American University. Degree in Law: Bioterra University. Fonduri Proiecte nationale: MFE.Nota: ne bazam in sustinerea informatiilor oferite pe studii de caz culese din realitate, din mediul de afaceri si din experienta specialistilor nostri, utilizand doar surse de incredere!

Lasă un răspuns