Firme imprumuturi rapide

Veti gasi aici o lista speciala firme imprumuturi rapide. Vom selecta pe de o parte bancile care acorda rapid credite nevoi personale, iar pe de alta parte IFN-urile speciale.

O nota aparte trebuie mentionata in cazul creditelor nebancare: la aceste societati chiar si creditele la care se solicita acte mai multe la dosar, se acorda tot rapid.

Alege doar firme imprumuturi rapide care activeaza legal si serios

Imprumut Rapid, Fara Dobanda – Primesti Banii Chiar Azi

Servicii Telecredit: Imprumut Nevoi Personale, Imprumut Pana La Salariu, Imprumut Rapid Online, Imprumut Cu Dobanda 0%. Dobanda 0%, Comision 0, Fara Alte Costuri. Se poate aplica acum online!

Imprumut Rapid Provident – Fara garanti sau garantii

Poti imprumuta sume de la 500 RON completand un simplu formular. Banii acasa, in 24 de ore – Credite nebancare.

Imprumuturi rapide. Cere acum – Imprumut gratuit – DAE 0%

La Ferratum poti solicita imprumut gratuit online fara cont sau card si fara costuri ascunse. Primul credit este gratuit – Primul credit DAE 0% – Procesare rapida – Imprumut DAE 0% – Aplici simplu si rapid. Credit Prin SMS – Credit in rate.

AXI credit simplu si rapid – Limita de pana la 6000 Lei

Poti aplica online pentru cardul tau AXI, 0% taxa emitere sau administrare! Fara taxa ATM in Romania – Fara taxa de emitere – Poti cere prin telefon – SMS gratis la tranzactie. Beneficii – Despre AXI Card – 0 emitere si administrare.

Viva Personal – Credit Online – 10.000Lei in doar 2 ore.

Fara adeverinta, fara garantii. Doar cu Buletinul. Direct pe card. Totul Online – Banii in 2ore – Pana la 10.000 lei. Credit doar cu Buletinul – Credite online noi – Credit Nevoi Personale.

Mozipo Credit – Primul imprumut gratuit‎

Pana la 5000 lei in 15 minute! Totul despre credit – Contact – Intrebari frecvente – Despre Mozipo.

Vrei o masina? – Vino la mogo‎

Poti obtine pana la 45.000 RON pentru a achizitiona o masina azi! Termen de pana la 5 ani – Raspuns in 15 minute. Finantare Auto – Credit cu Garantie Auto – Despre Mogo.

Acestea sunt, pe scurt, principalele articole incluse in aceasta categorie. Dupa cum ati remarcat, acopera o gama diversa de subiecte, ramanand insa in interiorul temei principale: obtinerea facila a unui credit, indiferent de situatia personala.

Descriere pe scurt firme imprumuturi rapide

Cetelem: Printre cele mai vechi, mai serioase si mai bine ancorate in zona corectitudinii si respectului pentru reglementari si pentru clienti. Sincer, doar la banci este mai dificil de primut aprobarea unui imprumut, decat la Cetelem, dar ofertele de imprumut IFN sunt cu totul deosebite, in special in relatia cu marile lanturi de magazine si in comertul online.

Provident: Vechi este si Providentul, serios la fel, dar inca mai are de lucrat mult la repararea reputatiei. La fel de sinceri ca mai sus, recunoastem ca nu gasim motive serioase pentru care Provident este atat de rau vazut de catre clienti. De fapt, nu motive imputabile Provident. Da, erau mai scumpi decat altii, dar numai pentru cei acre alegeau serviciul la domiciliu, care, desigur era pe bani.

Pauza: citești mai departe, sau mergi direct la oferte

Patria Credit: Ca Patria Credit era de ceva vreme cea mai mare sociatate specializata in microcreditare, in speciaol in zona agricola, stiam. Dar ca intre timp a devenit banca, asta este o noutate. Desi sociatatea ca atare nu a disparut din registrele oficiale, totusi este important de notat ca Patria Credit a devenit Patria Bank.

Viva Credit: Atat de primii in materie de credite pana la salariu sunt Viva Credit, ca au si inregistrarea legala a marcii si sloganului cu aceeasi denumire. Putini au retinut insa ca Viva Credit a fost printre primele IFN-uri care s-a confirmat noilor reglementari din legislatie si ale BNR, deschizand serviciul de credit nebancar cu plata in rate.

iCredit: Serviciul de imprumuturi nebancare iCredit nu este nici cel mai rapid, nici cel mai ieftin, nici cel mai usor de acccesat. Dar ramane important pentru ca societatea care il ofera, Easy Asset Management, are o retea considerabila de consultanti, de foarte mare ajutor in special celor cu necazuri mari, si care nu se descurca la cererea de credit.

Ferratum Money: simplitate si viteza fulgeratoare: completezi cererea online, primesti raspunsul prin SMS, mergi la orice unitate CEC Bank cu buletinul de identitate si ridici suma imprumutului. Asta doar prima oara, dupa aceea este de ajuns sa trimiti tu un SMS, si in 15 minute ai banii. sigur, daca esti in orele de program bancar, si la fel de clar, daca ai tratat corect contractele anterioare (plata la timp mai ales).

Credius: Au devenit in ultimii ani mai raspanditi si mai cunoscuti decat Cetelem in materie de finantarea cumparaturilor in rate direct la vanzator. Spre deosebire de Ceteem insa, care prefera marile magazine si in spceial cele online, Credius este prezent peste tot, in magazine mici si chiar foarte mici (electrocasnice, echipamente, mobilier.. orice merge vandut in rate).

TBI Credit: La fel ca Patria Credit, si TBI Credit s-a transformat in banca. La fel, nu au disparut ca societate, ramanand probabil ca prin banca sa serveasca clientii “cu bani”, iar cei cu probleme mai mari si venituri mai mici mai ales, sa ajunga tot la creditarea nebancara.

Simplu Credit: Simplu Credit este o societate de creditare ce propune servicii de consultanta financiara si oferte de credite pentru persoane fizice. Simplu Credit promite raspuns in 48 de ore de la data primirii documentatiei, credit de pana la 10 000 ron pe o perioada de pana la 36 luni;

IFN Extra Finance: Creditul Extra Simplu pentru nevoi personale de la IFN Extra Finance este cel mai nou produs specific nebancar de interes de pe piata imprumuturilor pentru persoane fizice (intre 100 si 2000 lei, maxim 60 de zile, dobanda fixa pe toata perioada imprumutului – 1%/zi la sold).

Tot ce trebuie sa stiti despre acum despre imprumuturi rapide

firme imprumuturi rapide - cum se lucreazaSectiunea de noutati pentru firme imprumuturi rapide si credite pentru nevoi personale trateaza cateva din subiectele arzatoare care il intereseaza pe orice om obisnuit, aflat in nevoie de bani: cum se obtin si cat costa creditele urgente acordate doar cu buletinul – sau in general fara acte, referindu-se in general la obtinerea imprumuturilor pentru cei fara carte de munca, sau care nu pot procura o adeverinta de venit.

Aceasta categorie contine de asemenea informatii relativ la firmele care acorda imprumuturi catre restantieri, la creditarea fara garantii si la procedurile de obtinere a creditelor online.

Ai nevoie sa citesti douazeci de comunicate de presa ale institutiilor nebancare si ale bancilor? Ai nevoie sa citesti ziare financiare si fluxuri de stiri? Daca tot ce te intereseaza este cum sa faci rost de bani mai rapid, mai usor si mai ieftin, tot ce iti trebuie este deja aici.

Nu ai gasit ce cautai in aceasta sectiune? Continua in site, sau mergi direct mai jos la cautare, vei gasi cu siguranta orice doresti. Iar daca nici asa nu reusesti, ne cerem scuze si te invitam sa ne scrii intrebarea ta – vom completa deindata informatiile si te vom anunta personal.

(Articolul a fost citit de catre 246 vizitatori - WebberZone stats)

Leave a ReplyGDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | About us | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
FondPro

FondPro