Actualizat pe aprilie 26, 2020

Cele mai rapide credite nevoi personale de la BRD

Credit nevoi personale / consum, suma maxima: 225.930 lei. Asigurarea platite de client pentru imobil si viata. DOBANDA: 5,43% (Robor 6 luni (0,318) + marja fixa 2,25 pp), DAE: 6,19% cu asigurare viata, 5,61% fara asigurare viata.

Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in maximum 12 zile, preaprobare in 15 minute.

BRD >> Persoane fizice >> Credite 2020 >> Credite nevoi personale >> Creditul Expresso

Care sunt cele mai de interes subiecte pentru cititorii nostri, in relatia lor cu bancile? Trimiteri directe:

BRD Expresso – pareri

BRD: oferta speciala de imprumuturi, categoria credite nevoi personale, Creditul Expresso

Se accepta o gama larga de venituri: de la salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, pana la venituri din activitati independente. Poti obtine o suma mai mare daca aduci si veniturile a maximum 3 co-imprumutati.

Poti opta inca de la acordarea creditului pentru o perioada de gratie de pana la 6 luni, ca sa fii mai relaxat cu platile atunci cand ai mai multa nevoie.

Finantare de pana la 65.000 LEI / 15.000 EUR sau, daca ai nevoie de o suma mai mare, adaptata nevoilor tale, Expresso NonStop iti ofera finantarea de care ai nevoie.

Poti contracta creditul fie in LEI fie in Euro, pe o perioada de pana la 5 ani, cu o dobanda atractiva: fixa la LEI si indexabila la Euro (calculata in functie indicele monetar Euribor la 3 luni).

Cum se aplica?

  • Completezi formularul online pe site-ul BRD si vei fi contactat in cel mai scurt timp;
  • Un simplu telefon la serviciul MyBRD Contact iti permite sa obtii preacceptarea cererii de credit;
  • In orice unitate BRD, pentru depunerea dosarului de credit.

Taxe si alte comisioane pentru acordare credit si gestiune: analiza dosar 1.000 lei.

Rata lunara estimativa (la un imprumut in suma maxima de mai sus): 1.480 lei in prima luna (apoi descreste) cu asigurare de viata, 1.3781 euro fara asigurare viata.

Fonduri Proiecte

Viziunea noastra este de a genera solutii noi care au la baza cercetarea si analiza, de a pune in contact oamenii si echipele, de a aduce la indemana acestora instrumentele si informatiile necesare pentru a produce valoare, pentru a aduce ceva in plus societatii. Full Bio si Referinte la: About us. Bachelor degree: Management-Marketing - Romanian-American University. Degree in Law: Bioterra University. Fonduri Proiecte nationale: MFE. Nota: ne bazam in sustinerea informatiilor oferite pe studii de caz culese din realitate, din mediul de afaceri si din experienta specialistilor nostri, utilizand doar surse de incredere!

Lasă un răspuns