Credite rapide de nevoi personale

Cel mai recent update:

Super oferta: credite rapide de nevoi personale Ai nevoie de un credit nevoi personale, iti trebuie rapid, si ai prefera sa fie online? Aici este!

Oferte verificate

Te ajutam sa alegi, pentru a trebuie sa iti spunem: sunt multe variante, foarte multe si foarte diverse.

Credite rapide de nevoi personale nebancare

Si aici, sunt mai multe tipuri. Pe de o parte, ai oferte speciale pana la salariu. Va invitam sa citici despre TeleCredit recenzii. Alte exemple: VivaCredit, ExtraSimplu, Ferratum Money etc), pe de alta parte vin imprumuturile nebancare pe termen mai lung, tot rapide si online, dar cu plata in rate lunare pe termen de peste un an (exemple bune fiind Credius, Ferratum, Cetelem etc).

Deocamdata am acoperit cu exemple zona de imprumuturi negarantate si de oferte credit online in rate. Nu ca societatile enumerate mai sus nu ar avea in portofoliu si imprumuturi cu garantii (unele), ci pentru ca cele mai importante societati nebancare specializate in zona ipotecara sunt altele (Easy Credit, Happy Credit etc).

Contrapartida bancara

Aici este mai simplu – sunt destul de putine astfel de oferte. Dar vestea buna este ca da, au aparut banci care acorda online credite rapide pentru nevoi personale. Am realizat o analiza detaliata acestui subiect in materialul credit rapid bancar online.

Pe scurt: se pot gasi relativ usor numeroase oferte de credite rapide de nevoi personale, totul este sa va analizati corect pozitia (venituri, datorii curente, capacitate de rambursare lunara, nevoia reala de bani imprumut), si sa alegeti cu atentie cea mai potrivita varianta – in termeni de rapiditate, facilitate si mai ales, de cost.

credite nevoi personale rapide onlinePentru ce ati avea nevoie de asemenea credite rapide de nevoi personale? De ce credit si nu economii personale? De ce pentru nevoi personale si nu pentru achizitii de tip investitie? De ce rapide, si nu in ultimul rand, de ce online? Sa le luam pe rand. Din punct de vedere psihologic, omul este ca acea fiinta cu morcovul legat de o sfoara: e mult mai greu sa iti impui permanent restrictii daca nu esti fortat de ceva, mai usor este sa te arunci intr-o miscare care sa te forteze apoi sa te tii de ea.

De ce nevoi personale? Este doar o denumire, pana la urma nu doar imobiliarele sunt in fapt investitii, ci si o masina de spalat, mobila, reparatii capitale etc. De ce rapid? Pentru ca nimanui nu ii convine sa piarda saptamani mai ales daca nu e sigur de rezultat. Si online – simplu: nu mai avem timp de nimic, si suntem totusi in mileniul 3: e aiurea sa alergi pe la cozi cu dosare dupa tine, sa nu gasesti un copiator aproape.. stiti ce inseamna birocratia.

Pauza: citești mai departe, sau mergi direct la oferte

Si revenim la prima linie din acest articol: Ai nevoie de bani, nu ai timp, ai altceva mai bun de facut? Optiunea logica si la indemana sunt aceste credite rapide de nevoi personale.

Cum aratam mai sus, ofertantii sunt multi, diversi si (doar) unii dintre ei chiar destul de generosi. Poti opta pentru credite bancare, sau esti nevoit sa mergi pe imprumuturi IFN. Daca suma de care ai nevoie este mica si iti trebuie pe o perioada foarte scurta, nu doar ca nu poti sa apelezi la banci, care nu au asa ceva in oferta, dar sunt destule societati nebancare care – la primul contract, iti dau suma respectiva gratis, fara dobanda sau comisioane.

Ofertele pentru credite rapide de nevoi personale pot contine insa si cateva capcane, cel mai de luat n seama fiind costul (dobanzile mari). Gasiti pe site-ul partener Bizsolution.eu – solutii pentru afaceri doua tabele comparative cu ofertele promovate in materie de imprumuturi nebancare. Asteptam cu nerabdare si promotiile similare ale bancilor, pentru a completa tabloul.

Credite de nevoi personale rapide

Din analizele si anchetele pe care le derulam am ajuns la o concluzie foarte tulburatoare. Facem aceste studii constant de aproape 10 ani. Concluzia? Cea mai mare parte a celor care vizeaza accesarea unui credit rapid pentru nevoi personale nu au de fapt o urgenta de rezolvat.

Exista cu siguranta persoane care se lovesc de probleme stringente. Ne referim aici la cazuri medicale. Apar situatii neprevazute legate de casa si dotari. Se confrunta cu pierderea temporara a sursei de venit.

Dar pe langa acestia, care au o justificare a nevoii de rapiditate, cei mai multi au ca unica motivatie comoditatea.

Facem o paranteza: nu criticam acest mod de a gandi. Creditul este un contract comercial in care clientul nu primeste nimic gratuit. Plateste un pret: dobanda. Plaeste comisioane – contravaloarea serviciilor prestate de catre creditor. In plus, creditele rapide de nevoi personale sunt cele mai costisitpare dintre toate variantele de finantare legala. Atunci, de ce cel care acceseaza un credit nu ar merita sa fie tratat cum se cuvine?

Iesim din paranteza si revenim la aceste credite de nevoi personale rapide. Am spus, o repetam: nu e nimic rau sa fii comod. Viteza de acordare si lejeritatea procedurii sunt asteptari normale. Altceva este insa cand acestea sunt doar graba. Graba duce la alegeri gresite. Cu cat se cer mai putine acte, cu atat mai mari sunt sansele ca cererea sa fie respinsa. Cu cat mai repede se poate acorda creditul, cu atat mai mare va fi dobanda. Aceasta nu este o regula, dar cele doua asertiuni, privite interdependent, catre asa ceva duc.

(Articolul a fost citit de catre 359 vizitatori - WebberZone stats)

Leave a ReplyGDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | About us | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
FondPro