Credite online doar cu buletinul

S-a scris in acest site foarte mult despre aceste minunate credite online doar cu buletinul fara adeverinta de salariu, s-au spus si partile bune, s-au explicat cat se poate de deschis si posibilele dezavantaje. S-a inteles pana acum, speram, ca diferentele cele mai mari se fac la nivel de ofertant – banca sau IFN.

Un imprumut urgent online de la banci, se poate oare? Nu, nu se poate, si e pacat, pentru ca tehnic este posibil, iar creditele de la banci sunt categoric mai ieftine decat cele de la IFN-uri. Ce impiedica bancile sa ofere un credit online doar cu buletinul? Aici trebuie facuta o mentiune: modalitatea ar fi posibila pentru clientii existenti ai bancii. Teoretic, daca esti client la BCR, de exemplu, si ai acces la un cont personal de online banking, banca, cu acceptul tau, are cum sa verifice toate datele.

Bancile au buletinul tau scanat, au acces la Biroul de Credit sa vada daca ai restante in alta parte, si mai ales, au acces la situatia ta de la fisc, sa vada daca ai venituri constante, si pot sa iti si vireze banii in cont in cateva minute. Atunci, ce ii impiedica sa acorde asemenea imprumuturi? Nu se stie. Cred ca nu vor.

Credite online doar cu buletinul la banci

Va intrebati oare, la banci se poate obtine credit cu salariu minim pe economie? Raspunsul simplu este “da, de ce nu?”. Regulile de creditare specifica o relatie intre suma rambursabila lunar (rata de achitat) si venituri. Daca ai 1450 lei salariu, adica vreo 1200 net, si nu ai alte credite sau datorii mari, ai voie lejer sa iei un imprumut la care rata sa nu fie mai mare de 400-450 lei. Asta la banci. IFN-urile pot acorda imprumuturi cu plati intr-o luna la valori mult mai mari de cei 30-35% ai bancilor.

De pilda, pentru credite online doar cu buletinul de la IFN – celebrele “pana la salariu”, la un salariu minim pe economie poti cere fara probleme jumatate din acesta, cu plata la 30-35 de zile.

Am ajuns la concluzia ca un imprumut rapid online s-ar putea obtine de la banci, dar ceva impiedica asta. Poate e vreo reglementare a BNR, poate doar o conduita aleasa, ne vom interesa. Atunci, credite online urgente e clar ca se pot obtine doar de la IFN-uri – Institutii Financiare Nebancare. Pentru a obtine un imprumut rapid nebancar calea este mult mai usoara, actele mai putine, verificarile mai lejere, conditiile mai simple, dar si costurile sunt mai mari.

Dar o veste buna (nu ca nu am fi dat vestea asta de foarte multe ori deja): pentru a atrage clienti noi, IFN-urile ofera foarte multe facilitati si avantaje, cel mai important dintre acestea fiind dobanda zero la primul credit.

Sa rezumam: dobanda zero la credit rapid online nebancar. O fi adevarat ca se pot obtine credite online doar cu buletinul – adica fara multe acte, fara niciun cost, adica iei 600 lei, platesti dupa o luna exact 600 de lei, ca si cum ai fi luat bani de la un coleg sau vecin? Da, este adevarat, si nu este nicio pacaleala la mijloc. Cea mai buna afacere a IFN-urilor este acordarea de credite catre clienti care au mai luat imprumut, despre care se stie deja ca sunt seriosi si buni platnici.

Atunci, chiar merita pentru ele sa dea un prim credit fara nicio taxa, comision sau dobanda. Atentie mare insa: daca nu achitati la timp suma respectiva, vi se vor calcula dobanzi foarte mari penalizatoare pentru intreaga perioada, plus pentru intarziere.

Nu vom uita niciodata sa atentionam si asupra pericolelor pe care le intampinati oricand apelati ca ofertele de credite online doar cu buletinul: dobanzi mari, penalitati foarte mari de intarziere la plata ratelor, inscrierea in Biroul de Credit chiar si pentru o zi de intarziere s.a.m.d.

 GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | About us | Contact | Sitemap | Facebook | Reviews | Telcons: 021-9551
Imprumut-urgent.ro

Imprumut-urgent.ro