Credit rapid online ’19

Credit rapid online nebancar. Valabil si pentru datornici sau pentru cei cu venituri mici. Acceseaza instant orice imprumut rapid online, costuri mici, contract.

Aceasta sectiune este destinata categoriei generic numita credit rapid online – nebancar si/sau bancar. Aici se expun si se comenteaza ofertele specifice din partea IFN-urilor si bancilor. Cautam avantajele si dezavantajele fiecarei asemena oferte, precum si, pe cat se poate, o comparatie generala intre acestea.

Dar pentru a putea face comparatii, mai intai trebuie sa definim ce se poate compara si ce nu. In primul rand, trebuie sa despartim ofertele de credite pe termen scurt (pana la salariu) de cele pe termen mediu (intre 6 luni si 2 ani). La fel, le despartim si de cele pe termen mai lung, asemanator unui credit rapid bancar – respectiv cu termene de pana la 5 ani.

O categorie aparte o reprezinta ofertele de imprumut rapid online pentru restantieri. Tot asa, putem adauga ofertele de credit ce pot fi acordate celor cu salariu minim pe economie sau mai mic (norme partiale de munca pe minim). De ce le tratam separat? Pentru ca acestea pot fi oferite strict doar de catre IFN-uri, deci din start orice comparatie cu ofertele bancare nu isi are sensul.

O nota in plus legata de acest credit pentru datornici este data de caracterul de risc pentru cel care acorda imprumutul – respectiv societatea financiara nebancara, risc care in mod clar se transpune in costurile asociate, adica in rata dobanzii. La fel este si cu adeverintele de venit: e interesant sa fie totul foarte usor, sa obtii un credit rapid online nebancar fara sa treci prin 1-2 saptamani de verificari, sa nu ai de mers si stat la cozi, sa nu ai de adus hartii, documente si adeverinte. Da, e foarte frumos, dar sigur e si mai scump.

Imprumut rapid online

Credit rapid onlineSa revenim la subiect. Dorim un imprumut rapid online nebancar. Pentru a putea fi solicitat, procesat, aprobat si platit in cel mai scurt timp, trebuie sa fie online (desi nu este obligatoriu, dar asta este categric cea mai intalnita varianta). Putem afla toate detaliile legate de un asemenea credit inainte de a contacta IFN-ul, inainte de a face o cerere?

Desigur, este obligatoriu ca fiecare asemenea institutie financiara sa aiba pe site un calculator de credite – simulator de rate, in care puteti introduce suma dorita si perioada de rambursare, urmarea fiind ca pe loc sa vi se afiseze cat este dobanda, si cat veti avea de platit rata (sau suma totala in cazul imprumuturilor pe termen foarte scurt – pana la salariu).

Ce se intampla daca pe un site de IFN nu gasiti un asemenea simulator? Parerea noastra: inchideti fereastra si cautati la alta firma. Desigur, puteti contacta acel IFN, sau puteti chiar sa va adresati autoritatilor, optiunile acestea sunt si ele corecte si normale.

Pauza: citești mai departe, sau mergi direct la oferte

Deci deschidem calculatorul sau telefonul, ne legam la internet, si cautam un credit rapid online nebancar, sau fara acte, sau cu buletinul – orice combinatie care duce la rezutate specifice creditelor nebancare rapide. Veti gasi zeci de oferte, cele mai cunoscute fiind creditele rapide nebancare (online sau clasice) de la ExtraSimplu, Telecredit, Provident, Viva Credit, Ferratum, Mogo, MobiloCredit, SmileCredit, Credius, Zaplo, Askredit, Creditfix, Mindi, Hora Credit, CreditPrime, EasyCredit sau Viaconto (vezi detaliile de contact ale acestor institutii de credit).

Repede aruncati o privire si pe cel mai rapid imprumut bancar – oferta ING.

Daca vreti cu adevarat sa alegeti cea mai buna oferta, deshideti cel putin 10 asemenea site-uri, introduceti la fiecare suma si perioada, si notati cat aveti de dat inapoi. La final, alegeti cele mai bune optiuni, si actionati. Nu stergeti lista, pentru ca, cine stie, e posibil sa vi se refuze o cerere de imprumut rapid online. Inca un adevar: cu cat sunt mai bune conditiile financiare, cu atat mai restrictive sunt conditiile de acordare. Sau altfel spus, cu cat dobanda este mai mica, cu atat venitul cerut este mai mare iar situatia din biroul de credit mai atent verificata.

Inainte de a da drumul la o cerere pe site-ul IFN-ului ales pentru un imprumut rapid online doar cu buletinul, trebuie sa pregatim ceva, macar buletinul, nu? Daca nu aveti in calculator sau in telefon un scan al buletinului, faceti o poza. Atentie, asezati buletinul pe o suprafata nelucioasa si fara scrisuri, desene sau culori (chiar si o foaie alba e de ajuns), aveti grija sa nu reflecte lumina pe suprafata buletinului, tineti telefonul (sau aparatul foto) in asa fel incat buletinul sa fie foarte bine incadrat si cu cat mai putin spatiu gol de jur imprejur. Ce alte documente (online) mai sunt necesare in general?

Aproape intotdeauna va trebui sa aveti datele contului bancar personal (contul de card), pentru a putea marca unde sa vi se transfere banii imprumutati. Daca nu cunoasteti aceste date, folositi contul de internet banking, sau dati o fuga la banca – altfel nu se poate. Fie ca intrati online in contul bancar, fie ca mergeti la banca, va trebuie si un extras de cont pe ultima luna incheiata. Daca ati ales varianta drumului la ghiseu, rugati-i sa va dea extrasul si pe hartie, dar sa vi-l trimita si pe email, ca sa nu mai trebuiasca sa scanati sau sa faceti poze.

O data ce aveti toate acestea, este simplu, competati formularul cererii pentru credit rapid online nebancar, si urmati pasii. Este simplu si rapid.

Credit rapid online nebancar

O nota speciala o fac anumite IFN-uri care ofera credite nebancare prin telefon. In realitate, nu este de ajuns niciodata sa dati un telefon, sa dictati datele si cererea, si sa va vina banii. Prin telefon se discuta doar bazele, urmand fie sa fiti invitati la sediu, fie sa vina un consultant de credite la dumneavoastra. In ambele situatii, trebuie sa aveti pregatite cel putin documenele de mai sus.

La ce mai trebuie sa fiti atenti cand solicitati un credit doar cu buletinul online urgent? Trebuie sa aveti foarte mare grija sa nu aveti scapari sau erori cand descrieti situatia (venituri, alte datorii, restante etc). La cel mai mic semn de neseriozitate sau de incercare de a pacali IFN-ul, s-au dus sansele de a mai primi vreun leu.

Ce dorim acum de la dumneavoastra? Daca dintre dumneavoastra, in ultimii 4-5 ani, a apelat cineva la un imprumut nebancar doar cu buletinul – ne puteti spune cate ceva despre experienta dumneavoastra? A fost usor de obtinut? IFN-ul a fost serios, angajatii amabili, conditiile clare si contractul cinstit pana la capat? V-a fost greu sa platit suma la scadenta?

(Articolul a fost citit de catre 371 vizitatori - WebberZone stats)
Sending
User Review
5 (2 votes)

Leave a ReplyGDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | About us | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
FondPro

FondPro