• Post last modified:septembrie 3, 2020
  • Reading time:4 min(s) read

Cand intalnesti reclama „credit rapid online fara adeverinta de venit”, sunt cateva lucruri pe care trebuie neaparat sa le stii dinainte, ca sa nu ai surprize!

Cele mai simple moduri de a obtine creditul rapid fara adeverinta de venit – un credit rapid fara acte, fara a avea venituri lunare certe, sunt fie la amanet – unde trebuie sa lasati un bun in gaj, fie la CAR-uri, unde pentru a fi membri trebuie sa cotizati o anumita perioada. Cum spuneam in paragraful anterior, ca sa obtineti bani fara venituri, trebuie sa fi cheltuit deja bani cumva.

Traim intr-o lume bogata, locuita de oameni saraci. Tara noastra nu face exceptie, dar nu este nici cea mai rea dintre toate. Nici cea mai buna insa. Prea multi oameni cauta astazi un imprumut fara venit lunar. Se poate obtine asa ceva? Sa fim cat se poate de sinceri: nu prea. Problema nu este ca ca ar fi imposibil, ci ca modalitatile de a obtine asa ceva depind in general de situatii care contrazic cazul: trebuie fie sa aveti alti bani, fie o proprietate cu care sa garantati.

Pana aici este clar, acum sa mergem la subiect: cum poti obtine aprobarea pentru un imprumut rapid online fara adeverinta de venit lunar?

Am lamurit in multe articole anterioare cum poti obtine un credit fara adeverinta in cazul in care este salariat, pensionar sau ai alte venituri legale lunare clare si certe. Ce se intampla insa daca nu va incadrati in aceasta categorie? Vom lua situatiile pe rand.

Creditele fara adeverinta

credit fara adeverinta de venitCum obtii un credit? Clar, doar dovedind altfel de venituri: pensie, chirii de incasat cu contract inregistrat la ANAF, drepturi de autor, contracte de prestari servicii sau alte forme de venituri din actvitati independente, inclusiv din agricultura.

Se pot obtine bani in acest mod, sub forma de imprumut rapid? Desigur, dar dat fiind ca este nevoie de multe acte de verificat, un drum la instututia de credit aleasa este foarte posibil sa fie de mare ajutor, verificarea documentelor scanate fiind mai anevoioasa in aceste cazuri. Pentru a obtine un credit rapid fara adeverinta de venit se pot folosi destule alte solutii, cum ar fi: acordul pentru interogarea bazei de date ANAF, fisa fiscala, extras de cont de la banca unde incasati in mod regulat veniturile etc.

Trebuie sa facem o mentiune speciala: cele mai mari sanse de a face rost de bani daca sunteti in aceasta situatie le aveti cautand un credit rapid nebancar – evitand sa faceti mentiunea „online fara adeverinta de venit”. Daca aveti nevoie de o suma relativ mica de bani, pe o perioada scurta, cautati IFN-urile care acorda un prim credit promotional – cu dobanda zero (altfel este destul de costisitor – dobanzile sunt mari).

Cum se obtine acest credit?

Daca va trebuie bani mai multi, si veniturile – acelea nesalariale de care discutam, sunt suficient de mari si de ritmice – dovedite pe o perioada mare de timp din urma, puteti apela si la creditele nebancare in rate.

Ce vor de fapt bancile sa spuna prin credit acordat fara carte de munca sau prin credite rapide fara adeverinta de venit si acordare fara deplasarea la sediu? Ca esti tot salariat dar cu contract pe perioada determinata, sau cu norma partiala (contract de doua ore / de patru ore), si ca nu ti se mai cere adeverinta de salariu sau contractul de munca in original – pentru ca bancile acum iti vad imediat salariul in baza de date de la ANAF (unde patronii depun lunar declaratiile cu taxele pe salarii).

Un ultim paragraf: nu va lasati pacaliti de reclamele de la banci care acorda credite fara carte de munca. Nicio banca nu acorda imprumut fara sa existe venituri, si in general, ca persoana fizica, doar ca salariat ai sanse cu adevarat sa ti se aprobe un credit bancar.

Fonduri Proiecte

Viziunea noastra este de a genera solutii noi care au la baza cercetarea si analiza, de a pune in contact oamenii si echipele, de a aduce la indemana acestora instrumentele si informatiile necesare pentru a produce valoare, pentru a aduce ceva in plus societatii.Full Bio si Referinte la: About us.Bachelor degree: Management-Marketing - Romanian-American University. Degree in Law: Bioterra University. Fonduri Proiecte nationale: MFE.Nota: ne bazam in sustinerea informatiilor oferite pe studii de caz culese din realitate, din mediul de afaceri si din experienta specialistilor nostri, utilizand doar surse de incredere!

Lasă un răspuns