Credit online rapid baza CI

Credit online rapid la banci – oferte limitate. Credit online rapid nebancar cu dobanda Zero. Cerere rapida, aprobare in 15 minute, acordare in maxim 2 ore

S-a scris in acest site foarte mult despre acest credit online rapid fara adeverinta de salariu, s-au spus si partile bune, s-au explicat cat se poate de deschis si posibilele dezavantaje. S-a inteles pana acum, speram, ca diferentele cele mai mari se fac la nivel de ofertant – banca sau IFN.

Credit online rapid la banci

Bancile au cartea de identitate deja scanata, si au acces la Biroul de Credit sa vada daca ai restante in alta parte. Mai mult, ele au acces la situatia ta de la fisc, sa vada daca ai venituri constante, si cat castigi net de fapt. De aceea, banca ar putea sa iti si vireze banii in cont in cateva minute. Atunci, ce ii impiedica sa ofere din start credit online rapid? Deocamdata, cel putin, bancile au inceput sa lanseze oferte pentru credit doar cu buletinul – in sensul ca nu mai au nevoie sa aduci tu actele, ca fac ei rost de toate datele si singuri.

credit online rapid baza CIAm ajuns la concluzia ca un credit rapid online s-ar putea obtine de la banci, dar ceva impiedica asta. Poate e vreo reglementare a BNR, poate doar o conduita aleasa, ne vom interesa. Pana atunci, e clar ca se pot obtine doar de la IFN-uri – Institutii Financiare Nebancare. Pentru a obtine un credit online rapid nebancar calea este mult mai usoara, actele mai putine, verificarile mai lejere, conditiile mai simple, dar si costurile sunt mai mari.

Va intrebati oare, la banci se poate obtine, pe langa aceste credite online, si un credit cu salariu minim pe economie? Raspunsul simplu este “da, de ce nu?”. Regulile de creditare specifica o relatie intre suma rambursabila lunar (rata de achitat) si venituri. Daca ai 1450 lei salariu, adica vreo 1200 net, si nu ai alte credite sau datorii mari, ai voie lejer sa iei un imprumut la care rata sa nu fie mai mare de 400-450 lei. Asta la banci. IFN-urile pot acorda imprumuturi cu plati intr-o luna la valori mult mai mari de cei 30-35% ai bancilor.

De pilda, pentru un credit online rapid de la IFN – celebrele “pana la salariu”, la un salariu minim pe economie poti cere fara probleme jumatate din acesta, cu plata la 30-35 de zile.

Credit rapid cu dobanda zero

Dar o veste buna (nu ca nu am fi dat vestea asta de foarte multe ori deja): pentru a atrage clienti noi, IFN-urile ofera foarte multe facilitati si avantaje, cel mai important dintre acestea fiind dobanda zero la primul credit.

Sa rezumam: dobanda zero la credit online rapid nebancar. O fi adevarat ca se poate obtine real asa ceva – adica fara multe acte, fara niciun cost? Iei 600 lei, platesti dupa o luna exact 600 de lei, ca si cum ai fi luat bani de la un coleg sau vecin? Da, este adevarat, si nu este nicio pacaleala la mijloc. Cea mai buna afacere a IFN-urilor este acordarea de credite catre clienti care au mai luat imprumut, despre care se stie deja ca sunt seriosi si buni platnici.

Pauza: citești mai departe, sau mergi direct la oferte

Atunci, chiar merita pentru ele sa dea un prim credit fara nicio taxa, comision sau dobanda. Atentie mare insa: daca nu achitati la timp suma respectiva, vi se vor calcula dobanzi foarte mari penalizatoare pentru intreaga perioada, plus pentru intarziere.

Nu vom uita niciodata sa atentionam si asupra pericolelor pe care le puteti intampina cand apelati la o oferta de credit nebancar rapid / online: dobanzi mari, penalitati foarte mari de intarziere la plata ratelor, inscrierea in Biroul de Credit chiar si pentru o zi de intarziere s.a.m.d.

Secretele creditului online

Un credit online rapid de la banci, se poate oare? Nu, nu se poate, si e pacat, pentru ca tehnic este posibil, iar creditele de la banci sunt categoric mai ieftine decat cele de la IFN-uri. Aici trebuie facuta o mentiune: modalitatea ar fi posibila pentru clientii existenti ai bancii. Teoretic, daca esti client la BCR, de exemplu, si ai acces la un cont personal de online banking, banca, cu acceptul tau, are cum sa verifice toate datele.

Deci ne intoarcem la creditele nebancare. Desi conditiile difera de la IFN la IFN, in general, conditiile de acordare a unui credit nebancar online rapid sunt urmatoarele:

 • Suma de bani a unui imprumut este de la 1 000 lei pina la 10 000 lei.
 • Rata dobanzii se stabileste in functie de suma imprumutului, fara comisioane sau plati suplimentare.
 • Dobanda se calculeaza de la soldul ramas din imprumut, doar pentru zilele de utilizare efectiva a imprumutului.
 • Trebuie sa detineti in proprietate (fara a pune gaj) automobil sau imobil (apartament, casa, lot teren, etc), sau sa gasiti o persoana garant care dispune de proprietati.
 • Doar cartea de identitate, fara adeverinta de salariu, fara carte de munca etc.

AVANTAJE:

 • Fara alte documente pe hartie;
 • Fara comisioane sau plati ascunse;
 • Acordare rapida;
 • Cerere online.

DEZAVANTAJE:

 • Costul foarte mare;
 • Perioada de rambursare foarte scurta.

Rareori aceste oferte de credit online rapid sunt insa cu adevarat 100% online. Pana la urma, pentru a afla plata lunara sau mai multe detalii despre conditiile de acordare, contactati institutia la care doriti sa apelati. Desi in cea mai mare parte din munca noastra ne straduim sa ii ajutam pe cei care au nevoie urgenta de bani, pe care sa ii obtina cat mai usor, cat mai rapid, cu cat mai putine drumuri si cu cat mai putine acte, trebuie sa reiteram o atentionare foarte importanta: aveti grija cand luati bani cu imprumut, cat puteti imprumuta, pentru ce este in regula sa luati un credit.

In general IFN-urile au o sectiune specifica pe site-urile si in documentele lor, numita uzual “creditare responsabila“. Ce inseamna aceasta? Aveti grija cum, cat si pentru ce va indatorati. Una este sa aveti o urgenta medicala, sau nevoie de bani pentru cheltuielile mari de intretinere pe perioada iernii, alta este sa va aruncati la cheltuieli exorbitante pentru cel mai recent model de smartphone, sau pentru un televizor mai mare.

Nu spunem ca un telefon bun nu este util, sau ca viata in familie nu ar fi mai buna si mai dadatoare de putere de munca cu un televizor cu ecran mai mare. Dar daca ajungeti sa dati mai mult de 10-15% din cat castigati pe asa ceva, atunci ceva nu este bine. De aceea spunem mereu: aveti grija.

(Articolul a fost citit de catre 433 vizitatori - WebberZone stats)
Sending
User Review
5 (4 votes)

Leave a ReplyGDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | About us | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
FondPro

FondPro