CONTACT – SUGESTII – FORUM – PARERI

Doriti informatii despre credite rapide bancare, sau imprumuturi nebancare?

Luati nota: noi nu oferim credite sau imprumuturi, nici nu intermediem asemenea produse sau servicii. Va putem da sugestii, va putem ajuta cu o idee sau cu o trimitere catre o banca sau un IFN.

In urma mesajelor primite prin intermediul acestui formular promitem sa raspundem oricaror intrebari legate de continutul acestui site, sau solicitarilor de sugestii sau analize. NU vom contacta niciodata o persoana care solicita credite si imprumuturi – nu furmizam asemenea servicii.

Inainte de a apasa butonul Submit, prin care se transmite mesajul dvoastra, luati nota ca astfel ne transmiteti date personale. Aceste date – Nume, telefon, adresa de email si adresa, ajung in posesia noastra unde sunt pastrate in conditii de deplina siguranta in contul nostru de email, intr-un sistem informatic protejat prin firewall si antivirus. Aceste date vor fi folosite doar de catre noi, in scopul exclusiv de a va raspunde la solicitarea explicita transmisa prin mesajul dvoastra.

Datele dvoastra nu vor fi folosite pentru a vi se transmite mesaje nesolicitate, nu vor fi publicate si sub nicio forma nu vor fi instrainate. De asemenea, oricand considerati necesar, puteti solicita stergerea tuturor datelor dvoastra personale din contul nostru de email, trimitand un mesaj cu aceasta solicitare prin intermediul acestui formular. Trimiterea mesajului de catre dvoastra reprezinta acordul explicit pentru aceste conditii.

 

Lasă un răspuns