Cea mai buna oferta credit este aceea care iti ofera suma de care ai nevoie, in cel mai scurt timp, cu cel mai simplu dosar, pe o perioada potrivita si la cea mai mica dobanda.

Cele mai noi articole

Cele mai accesate oferte credit

Popular posts:

Categorii principale

Oferte credit bancar

oferte credit bancarCele mai cautate modalitati de finantare a nevoilor personale sau a necesitatilor de investitii raman creditele bancare. Creditul bancar, desi se acorda mai greu iar suma maxima disponibila este restransa in functie de raportul intre venituri si cheltuielile majore personale, ramane totusi cel mai ieftin pentru obtinerea unor sume semnificative.

Nu ascundem, cel mai ieftin credit posibil vine de la anumite Institutii Financiare Nebancare, care acorda imprumuturi rapide pana la salariu cu dobanda zero, dar asta se intampla exclusiv la primul contract pe care il ai cu respectivul IFN, si in genral la sume mici sau foarte mici.

Asa ca cine doreste sume mai mari de bani imprumut, la dobanzi mici, intre 9-10% si maxim 20-25%, nu se poate indrepta decat spre creditul bancar.

Care sunt provocarile accesarii unui credit bancar, care sunt cerintele si limitarile, veti afla accesand articolele publicate in Categoria Oferte Credit Banci.

Daca nu ati ajuns deja in categoria prezentata, inseamna probabil ca este momentul sa trecem mai departe.

Oferte credit IFN

oferte credit IFNMai sus am discutat despre cele mai bune credite: cele bancare. Dar este corect sa le numim cele mai bune, doar pentru ca ofera sume mai mari, pe perioade mai lungi, si la dobanzi mai bune? Ce se intampla cu cei care sunt refuzati in mod clar de catre banci? Care sunt cele mai bune credite pentru ei?

Sau care este cel mai bun credit pentru cineva care are nevoie de o suma mica, pe o perioada foarte scurta? Bancile nu ofera asa ceva.

Deci ajungem la ofertele credit IFN – imprumuturile nebancare. Cu exceptia creditelor nebancare cu dobanda zero, despre care vorbim in careva din articolele acestei categorii, cele mai multe oferte IFN se refera la imprumuturi cu sume relativ mici, pe perioade mai scurte decat la banci, si la dobanzi mult mai mari.

Daca nu sunt “la fel de bune”, si mai ales, mult mai scumpe, de ce ar fi bune cuiva? Pai daca ati citit cateva randuri mai sus, intelegeti ca exista oameni pentru care alte solutii nu prea exista. Si atunci, ceva trebuie sa fie bun si pentru ei, nu?

Intrati aici petru a vedea cele mai bune oferte, cum se obtin, care sunt avantajele si mai ales, care sunt dezavantajele: Categoria Oferte Credit IFN.

Acestea sunt cele doua mari categorii de articole si oferte prezentate in aceasta sectiune a site-ului. Pentru a reveni (sau ajunge) la radacina – marile categorii clasice ale site-ului, puteti merge direct pe link-ul Home imprumut-urgent.ro.

Veti gasi aici navigarea in categoriile Noutati imprumuturi rapide – informatii la zi din domeniul financiar-bancar, Credite doar cu buletinul – imprumuturi facile, Imprumuturi IFN – oferte si analize din domeniul nebancar, Credite bancare – promotii si opinii, Oferte credite rapide – produse de creditare urgenta, Imprumuturi nebancare – opinii si analize pe ofertele IFN, Credite nevoi personale – imprumuturi pentru consum, Contacte IFN – sediile societatilor nebancare pe judete, Leasing – oferte si promotii leasing, Carduri – instrumente rapide de plata, Creditarea direct in magazine, o sectiune Discutii si pareri si Arhiva articole.

Revenim la cele doua sectiuni prezentate in aceasta zona a site-ului, cea de Oferte credit (banci si IFN). Prezentam pe scurt, mai jos, cele mai importante articole din fiecare categorie.

Oferte promovate

Imprumuturi rapide online

Credit rapid online nebancarCredit rapid online nebancar. Valabil si pentru datornici sau pentru cei cu venituri mici. Acceseaza instant orice imprumut rapid online, costuri mici, contract.

Un articol scurt, simplu si la obiect, in care vei afla si vei intelege rapid:

  • Cum sa gasesti ofertele bune de credite nebancare.
  • Cum sa le compari si sa alegi cu grija.
  • Cum sa le accesezi online si ce documente vei avea nevoie.

Daca stii toate astea in avans, vei castiga o sumedenie de timp si de energie “sarind” peste ofertele nebancare nepotrivite, prea scumpe sau la care pur si simplu nu te-ai putea incadra.

Credit rapid bancar

credit rapid bancarCum poti sa scapi din capcana nevoii pentru un credit rapid? Esti condamnat sa gasesti solutia de urgenta doar la IFN?

Un articol special, mai lung si mai complex, dar cat se poate de clar si de la obiect, despre patru oferte bancare:

  • Cat de rapid este fiecare dintre aceste credite rapide bancare?
  • Cine poate primi aprobatea pentru fiecare asemenea imprumut?
  • Cat costa fiecare dintre aceste credite bancare rapide?
  • Cum il obtii pe fiecare din ele.

Desi spunea ca materialul este lung si elaborat, l-am structurat simplu, cu meniu si trimiteri, astfel incat navigarea este cat se poate facila, putand lesne alege sa cititi strict partea sau partile care va intereseaza, trecand peste ce nu considerati ca vi se potriveste.

Incheiem aceasta pagina de deschidere facand o naturala trimitere la portalul “frate”, specializat in cealalta categoria mare de surse de bani: finantari nerambursabile: cat mai multe informatii despre finantarile nerambursabile si apelurile deschise. Fonduri nationale, structurale, europene, norvegiene. Lista, detalii, termene, formulare.