Imprumuturi nebancare urgente in judetul Cluj

Adrese societati nebancare in judetul Cluj. Credite rapide

Activitatea Institutiilor Financiare Nebancare (IFN - IFN-uri - institutii non-bancare) este reglemantata conform legii 93/2009 completata cu OUG 42/2011, si se limiteaza la activitati de servicii financiare care se refera in primul rand la acordarea de imprumuturi - credite, fara a avea in portofoliu activitati de intermediere financiara, atragere de economii sau de cont curent (doar bancile au toate aceste activitati in portofoliu de oferte).Principalele servicii oferite de catre IFN-uri sunt:
- amanet si gaj
- imprumuturi rapide de bani in afara sistemului bancar
- credite imobiliare (cumpararea locuintelor)
- leasing (in special pentru autoturisme in rate)
- credite pentru nevoi personale (imprumuturi de consum)
- imprumuturi urgente online - inclusiv doar cu buletinul
- credite de refinantare (inclusiv pentru inchiderea contractelor de la banci)
- imprumuturi fara verificarea in Biroul de Credite

 

IFN-uri cu aplicare directa - online, telefonic sau prin SMS - si acordare rapida

 

CreditFix: banii in contul tau in maxim 2 ore, DOAR CU BULETINUL! Conditii foarte simple: peste 18 ani varsta, sa primesti salariul pe card (minim 500 lei / luna), o adresa de email personala si un numar de mobil corect. Iei 500 de lei azi, peste 30 de zile ai de dat inapoi doar 680 de ei. Solicita acum: » Imprumutul in 2 ore CreditFix

Provident: Poti solicita rapid sume cuprinse intre 500 si 3500 de lei, si vei primi un raspuns urgent. Daca doresti sa primesti in 48 de ore suma solicitata, atunci alege si serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost. Verifica daca te incadrezi: » Acte necesare imprumut rapid Provident

Viva Credit: Creditele Viva Credit sunt: Rapide – aplici online si primesti rapid banii direct in contul tau; Simple – alegi suma (intre 100 si 1000 RON) si perioada (intre 1 si 35 zile); Corecte: dobanda este fixa - nu se modifica pe durata creditului; Viva Credit accepta si persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit. Conditiile de aprobare a unui imprumut rapid Viva Credit sunt doar doua: Varsta peste 21 de ani; Sa primiti salariul (sau pensia) pe card. » Verifica la Viva Credit suma pe care o poti primi imediat

TeleCredit: Intre 100 si 1500 lei, perioade pana la salariu (10 - 30 zile). 100% DOAR CU BULETINUL, imprumuturile se acorda rapid, totul online. Conditii: peste 18 ani, domiciliu in Romania si salariu / pensie primite pe card. Nu uita in cerere sa treci un numar de telefon mobil si o adresa de email corecte si in functiune.
Calculeaza cat poti primi si cat ar fi rata: » Aici ai TeleCredit - imprumut garantat fara acte

#######################

Credius: Credius IFN S.A. este o institutie financiara nebancara specializata in creditari multiple, credite doar cu buletinul, credite direct in magazin fara acte sau garantii. Contact Credius: Telefon: +40 312 293 000; Fax: +40 312 293 138; Adresa: Bd. Pipera, nr, 1/l, bl. Admin, etj. 4, intrarea A, Voluntari, Ilfov.

Ferratum: Ferratum - IFN specializata in acordarea de microcredite (imprumuturi rapide si usor de obtinut pentru oricine are minim 24 de ani si are venituri lunare. 100% online si doar cu buletinul.

iCredit: Imprumut rapid si fara adeverinta de salariu, nu ezitati sa apelati la consultanta oferita gratuit! Contact iCredit: Telefon: 031 7171 100.

IFN Extra Finance: Creditul Extra Simplu pentru nevoi personale de la IFN Extra Finance: intre 100 si 2000 lei, maxim 60 de zile, dobanda fixa pe toata perioada imprumutului - 1%/zi la sold). Contact IFN Extra Finance (inclusiv cereri imprumut Extra Simplu): Strada Patriei, Nr. 3, Et.1, Ap.1, Sector 3, Bucuresti; Telefon: 021.320.30.03; Fax: 021.322.40.70

 

 

IFN-uri cu sediul central in judet:

 

IFN CREDIT EUXIN S.A., nr, reg. 1048, Str. HOREA Nr. 3 Ap. CAM113, Cluj Napoca, Judetul Cluj, al dumneavoastra pentru imprumuturi nebancare urgente si credite de consum.

OCIETATE DE MICROFINANTARE TOMIS IFN S.A., nr, reg. 1075, Str. REPUBLICII Nr. 109 Ap. 8, Cluj Napoca, Judetul Cluj, cu specific de imprumuturi nebancare urgente si credite de consum.

EXCEL CASH IFN S.R.L., nr, reg. 7639, Str. FANTANELE Nr. 1 Ap. 103, Cluj Napoca, Judetul Cluj, specialisti in imprumuturi rapide si credite de nevoi personale.

CREDO VEST IFN S.R.L., nr, reg. 8569, Str. MOTILOR Nr. 90 Ap. 3, Cluj Napoca, Judetul Cluj, acorda credite nebancare rapide si imprumuturi de bani.

MASTER FINANCE GROUP IFN S.A., nr, reg. 41762, Str. DR. IOAN RATIU Nr. 49, Turda, Judetul Cluj, la dispozitie pentru credite nebancare urgente si imprumuturi de bani.

MICROIMO IFN S.A., nr, reg. 42041, -, Cluj Napoca, Judetul Cluj, specializata in imprumuturi rapide IFN si credite de nevoi personale.

IMOCREDIT IFN S.A., nr, reg. 42059, Str. George Baritiu Nr. 1, Cluj-napoca, Judetul Cluj, expert pentru credite nebancare urgente si imprumuturi de bani.

 

Cele mai cautate credite, imprumuturi rapide si legaturi externe:

IFN in judet

Exista doua modalitati de acordare a imprumuturilor: cele acordate personal si cele acordate 100% online. Imensa majoritate a contractelor impun o forma de contact personal, ceea ce necesita birouri teritoriale. In aceste pagini gasiti adresele celor mai importante societati de credit in fiecare judet, cu adresa, numere de telefon si alte detalii de contact.

Pe langa aceste IFN-uri care au sedii in judetul dvoastra, mult mai interesante pot fi IFN-urile cu acoperire nationala, adica sedii in toate judetele sau modalitati de lucru 100% online:
» Telecredit (imprumuturi rapide online doar cu buletinul)
» Viva Credit (creditul pana la salariu)
» Provident (imprumutul la domiciliu)
» Credius (credite in 60 de minute fara adeverinta sau alte acte)
» Ferratum (totul este absolut online, fara vreun act)
» iCredit (consultanta gratuita, acordare rapida)
» IFN Extra Finance(creditul Extra Simplu pentru nevoi personale)

 

 

 

Creditul rapid

Creditul de nevoi personale trebuie sa fie rapid, altfel rareori poate fi de folos