Imprumuturi nebancare urgente in judetul Cluj

Adrese societati nebancare in judetul Cluj. Credite rapide

Activitatea Institutiilor Financiare Nebancara (IFN) este reglemantata conform legii 93/2009 completata cu OUG 42/2011, si se limiteaza la activitati de servicii financiare care se refera in primul rand la acordarea de imprumuturi de catre institutii neimplicate in intermedierea monetara (banci - unde acordarea creditelor poate lua o varietate de forme, cum ar fi imprumuturi, ipoteci, carti de credit etc.), oferind urmatoarele tipuri de servicii:
- servicii de amanetare si gaj
- finanteaza comertului (intern si international)
- asigurara finantarea activitatilor de productie
- acorda imprumuturi monetare in afara sistemului bancar
- acorda credite pentru cumpararea locuintelor
- acorda imprumuturi de consum (credite pentru nevoi personale)

 

 

IFN-uri cu aplicare directa - online, telefonic sau prin SMS - si acordare rapida

 

Ferratum: Ferratum este o companie financiara nebancara de traditie mondiala, specializata in acordarea de microcredite (imprumuturi rapide si usor de obtinut pentru oricine are minim 24 de ani si are venituri lunare, are nevoi perspnale urgente si neprevazute - deci trebuie obtinut repede, in suma relativ mica - deci care poate fi rambursat in mai putin de 45 de zile si usor de rambursat - adica reprezinta doar o mica parte din venitul lunar al familiei). Contact Ferratum: Telefon: 031 00 55 66 7 (zile lucratoare, de luni pana vineri, de la 10:00 la 16:30) - poti lasa mesaje oricand (Ferratum promite sa revina cu un telefon in prima zi lucratoare de dupa mesaj; NU UITA sa iti dai numarul de telefon in mesaj). E-mail: office@ferratum.ro

Credius: Credius IFN S.A. este o institutie financiara nebancara specializata in creditari multiple, credite doar cu buletinul, credite direct in magazin fara acte sau garantii, inregistrata in Registrul General al Băncii Natționale a României sub nr. RG-PJR-42-110277 / 01.08.2013. Contact Credius: Telefon: +40 312 293 000; Fax: +40 312 293 138; E-mail: salut@credius.ro. Adresă: Bd. Pipera, nr, 1/l, bl. Admin, etj. 4, intrarea A, Voluntari, Ilfov

iCredit (SC EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA): Daca aveti nevoie de un imprumut rapid si fara adeverinta de salariu, de consultatii si sfaturi financiare, daca doriti sa fiti vizitati de catre un Consultant de Credit, sa impartasiti o idee sau sa faceti o sugestie pentru optimizarea serviciilor iCredit – nu ezitati ii contactati telefonic sau prin e-mail! Contact iCredit: Telefon: 031 7171 100; Email: office@icredit.co.ro; Reclamatii: sesizari@icredit.co.ro

IFN Extra Finance: Creditul Extra Simplu pentru nevoi personale de la IFN Extra Finance este cel mai nou produs specific nebancar de interes de pe piata imprumuturilor pentru persoane fizice (intre 100 si 2000 lei, maxim 60 de zile, dobanda fixa pe toata perioada imprumutului - 1%/zi la sold). Contact IFN Extra Finance (inclusiv cereri imprumut Extra SImplu): Strada Patriei, Nr. 3, Et.1, Ap.1, Sector 3, Bucuresti; Telefon: 021.320.30.03; Fax: 021.322.40.70; Email: office@ifnextrafinance.ro

 

IFN-uri cu sediul central in judet:

 

IFN CREDIT EUXIN S.A., nr, reg. 1048, Str. HOREA Nr. 3 Ap. CAM113, Cluj Napoca, Judetul Cluj, al dumneavoastra pentru imprumuturi nebancare urgente si credite de consum.

OCIETATE DE MICROFINANTARE TOMIS IFN S.A., nr, reg. 1075, Str. REPUBLICII Nr. 109 Ap. 8, Cluj Napoca, Judetul Cluj, cu specific de imprumuturi nebancare urgente si credite de consum.

EXCEL CASH IFN S.R.L., nr, reg. 7639, Str. FANTANELE Nr. 1 Ap. 103, Cluj Napoca, Judetul Cluj, specialisti in imprumuturi rapide si credite de nevoi personale.

CREDO VEST IFN S.R.L., nr, reg. 8569, Str. MOTILOR Nr. 90 Ap. 3, Cluj Napoca, Judetul Cluj, acorda credite nebancare rapide si imprumuturi de bani.

MASTER FINANCE GROUP IFN S.A., nr, reg. 41762, Str. DR. IOAN RATIU Nr. 49, Turda, Judetul Cluj, la dispozitie pentru credite nebancare urgente si imprumuturi de bani.

MICROIMO IFN S.A., nr, reg. 42041, -, Cluj Napoca, Judetul Cluj, specializata in imprumuturi rapide IFN si credite de nevoi personale.

IMOCREDIT IFN S.A., nr, reg. 42059, Str. George Baritiu Nr. 1, Cluj-napoca, Judetul Cluj, expert pentru credite nebancare urgente si imprumuturi de bani.

 

 

 

IFN in judet

Exista doua modalitati de acordare a imprumuturilor: cele acordate personal si cele acordate 100% online. Imensa majoritate a contractelor impun o forma de contact personal, ceea ce necesita birouri teritoriale. In aceste pagini gasiti adresele celor mai importante societati de credit in fiecare judet, cu adresa, numere de telefon si alte detalii de contact.

 

 

Creditul rapid

Creditul de nevoi personale trebuie sa fie rapid, altfel rareori poate fi de folos

Info financiar

Website Templates by CSS Templates | This template downloaded from website templates