Imprumuturi nebancare urgente in judetul Botosani

Adrese societati nebancare in judetul Botosani. Credite rapide

Activitatea Institutiilor Financiare Nebancare (IFN - IFN-uri - institutii non-bancare) este reglemantata conform legii 93/2009 completata cu OUG 42/2011, si se limiteaza la activitati de servicii financiare care se refera in primul rand la acordarea de imprumuturi - credite, fara a avea in portofoliu activitati de intermediere financiara, atragere de economii sau de cont curent (doar bancile au toate aceste activitati in portofoliu de oferte).Principalele servicii oferite de catre IFN-uri sunt:
- amanet si gaj
- imprumuturi rapide de bani in afara sistemului bancar
- credite imobiliare (cumpararea locuintelor)
- leasing (in special pentru autoturisme in rate)
- credite pentru nevoi personale (imprumuturi de consum)
- imprumuturi urgente online - inclusiv doar cu buletinul
- credite de refinantare (inclusiv pentru inchiderea contractelor de la banci)
- imprumuturi fara verificarea in Biroul de Credite

 

IFN-uri cu aplicare directa - online, telefonic sau prin SMS - si acordare rapida

 

Zero % dobanda! Conditii: varsta peste 21 de ani si salariul pe card. » Viva Credit cu dobanda ZERO

TeleCredit: 100 - 1500 lei pana la salariu, doar cu buletinul! Imprumuturi rapide online, conditii: peste 18 ani, domiciliu in Romania si salariu pe card.

Credius IFN S.A. este o institutie financiara nebancara specializata in creditari multiple, credite doar cu buletinul, credite direct in magazin fara acte sau garantii. » Adrese Credius

Promotie ExtraSimplu: pana la 2000 de lei credit fara dobanda si fara comisioane: iei 2000 de lei, dai inapoi DOAR 2000 de lei (valabil pentru primul credit! SUpliment: vezi si articolul despre creditele pentru nevoi personale IFN Extra Finance .

Zaplo: Imprumut rapid si fara adeverinta de salariu, nu ezitati sa apelati la consultanta oferita gratuit si la dobanzile promotionale!

Onnen - marea surpriza a anului 2016 in imprumuturi nebancare!

 

 

IFN-uri cu sediul central in judet:

 

FABIO ELECTRONICS IFN S.R.L., nr, reg. 10203, Str. UNIRII Nr. 7 Bl. U7 Sc. B Ap. 7, Botosani, Judetul Botosani, specialisti in imprumuturi rapide si credite de nevoi personale.

SIMONET IFN S.R.L., nr, reg. 14287, Calea NATIONALA Nr. 141 Bl. G8 Sc. A Ap. 2, Botosani, Judetul Botosani, al dumneavoastra pentru imprumuturi nebancare urgente si credite de nevoi personale.

 

Cautare specializata credite si imprumuturi:

telecredit.ro

IFN in judet

Exista doua modalitati de acordare a imprumuturilor: cele acordate personal si cele acordate 100% online. Imensa majoritate a contractelor impun o forma de contact personal, ceea ce necesita birouri teritoriale. In aceste pagini gasiti adresele celor mai importante societati de credit in fiecare judet, cu adresa, numere de telefon si alte detalii de contact.

Pe langa aceste IFN-uri care au sedii in judetul dvoastra, mult mai interesante pot fi IFN-urile cu acoperire nationala, adica sedii in toate judetele sau modalitati de lucru 100% online:
» Telecredit (imprumuturi rapide online doar cu buletinul)
» Viva Credit (creditul pana la salariu)
» Provident (imprumutul la domiciliu)
» Credius (credite in 60 de minute fara adeverinta sau alte acte)
» Ferratum (totul este absolut online, fara vreun act)
» iCredit (consultanta gratuita, acordare rapida)
» IFN Extra Finance(creditul Extra Simplu pentru nevoi personale)

 

 

 

Creditul rapid

Creditul de nevoi personale trebuie sa fie rapid, altfel rareori poate fi de folos