Imprumuturi nebancare urgente in judetul Botosani

Adrese societati nebancare in judetul Botosani. Credite rapide

Activitatea Institutiilor Financiare Nebancara (IFN) este reglemantata conform legii 93/2009 completata cu OUG 42/2011, si se limiteaza la activitati de servicii financiare care se refera in primul rand la acordarea de imprumuturi de catre institutii neimplicate in intermedierea monetara (banci - unde acordarea creditelor poate lua o varietate de forme, cum ar fi imprumuturi, ipoteci, carti de credit etc.), oferind urmatoarele tipuri de servicii:
- servicii de amanetare si gaj
- finanteaza comertului (intern si international)
- asigurara finantarea activitatilor de productie
- acorda imprumuturi monetare in afara sistemului bancar
- acorda credite pentru cumpararea locuintelor
- acorda imprumuturi de consum (credite pentru nevoi personale)

 

IFN-uri cu aplicare directa - online, telefonic sau prin SMS - si acordare rapida

 

Viva Credit. Principalele caracteristici ale creditului oferit de Viva Credit sunt: Rapiditate – aplici online de oriunde te-ai afla si primesti banii direct in contul tau bancar in cel mai scurt timp - fara comisioane sau taxe; Flexibilitate – poti alege exact suma de care ai nevoie (intre 100 si 1000 RON) si perioada dorita (intre 1 si 35 zile); Transparenta – vei sti de la inceput exact cat ai de plata. Dobanda este fixa, costul nu se modifica pe durata creditului; Rambursare anticipata fara comisioane sau alte penalitati; Viva Credit accepta si persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit.
Conditiile de aprobare a unui imprumut rapid Viva Credit sunt minimale: Varsta peste 21 de ani; Venit stabil din salariu, pensie sau PFA, si Cont bancar sau un card.
» Verifica la Viva Credit suma de care ai nevoie

Ferratum: Ferratum este o companie financiara nebancara de traditie mondiala, specializata in acordarea de microcredite (imprumuturi rapide si usor de obtinut pentru oricine are minim 24 de ani si are venituri lunare, are nevoi perspnale urgente si neprevazute - deci trebuie obtinut repede, in suma relativ mica - deci care poate fi rambursat in mai putin de 45 de zile si usor de rambursat - adica reprezinta doar o mica parte din venitul lunar al familiei). Contact Ferratum: Telefon: 031 00 55 66 7 (zile lucratoare, de luni pana vineri, de la 10:00 la 16:30) - poti lasa mesaje oricand (Ferratum promite sa revina cu un telefon in prima zi lucratoare de dupa mesaj; NU UITA sa iti dai numarul de telefon in mesaj). E-mail: office@ferratum.ro

Credius: Credius IFN S.A. este o institutie financiara nebancara specializata in creditari multiple, credite doar cu buletinul, credite direct in magazin fara acte sau garantii, inregistrata in Registrul General al Băncii Natționale a României sub nr. RG-PJR-42-110277 / 01.08.2013. Contact Credius: Telefon: +40 312 293 000; Fax: +40 312 293 138; E-mail: salut@credius.ro. Adresă: Bd. Pipera, nr, 1/l, bl. Admin, etj. 4, intrarea A, Voluntari, Ilfov

iCredit (SC EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA): Daca aveti nevoie de un imprumut rapid si fara adeverinta de salariu, de consultatii si sfaturi financiare, daca doriti sa fiti vizitati de catre un Consultant de Credit, sa impartasiti o idee sau sa faceti o sugestie pentru optimizarea serviciilor iCredit – nu ezitati ii contactati telefonic sau prin e-mail! Contact iCredit: Telefon: 031 7171 100; Email: office@icredit.co.ro; Reclamatii: sesizari@icredit.co.ro

IFN Extra Finance: Creditul Extra Simplu pentru nevoi personale de la IFN Extra Finance este cel mai nou produs specific nebancar de interes de pe piata imprumuturilor pentru persoane fizice (intre 100 si 2000 lei, maxim 60 de zile, dobanda fixa pe toata perioada imprumutului - 1%/zi la sold). Contact IFN Extra Finance (inclusiv cereri imprumut Extra SImplu): Strada Patriei, Nr. 3, Et.1, Ap.1, Sector 3, Bucuresti; Telefon: 021.320.30.03; Fax: 021.322.40.70; Email: office@ifnextrafinance.ro

Provident. Provident ofera raspuns urgent: daca trimiti formularul intre 10:00 si 18:00, de luni pana vineri, esti sunat in maxim 60 de minute. Poti solicita rapid sume cuprinse intre 500 si 3500 de lei. Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale. Daca doresti sa primesti urgent banii de care ai nevoie, atunci alege si serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care iti permite sa primesti banii in mana, in maximum doua zile, la tine acasa. Nu ai nevoie de un cont bancar, iar ratele le vei plati confortabil, de acasa.
Pagina la care gasesti formularul online al Provident: http://www.provident.ro/solicita-un-imprumut-rapid/?sec=1

 

IFN-uri cu sediul central in judet:

 

FABIO ELECTRONICS IFN S.R.L., nr, reg. 10203, Str. UNIRII Nr. 7 Bl. U7 Sc. B Ap. 7, Botosani, Judetul Botosani, specialisti in imprumuturi rapide si credite de nevoi personale.

SIMONET IFN S.R.L., nr, reg. 14287, Calea NATIONALA Nr. 141 Bl. G8 Sc. A Ap. 2, Botosani, Judetul Botosani, al dumneavoastra pentru imprumuturi nebancare urgente si credite de nevoi personale.

 

IFN in judet

Exista doua modalitati de acordare a imprumuturilor: cele acordate personal si cele acordate 100% online. Imensa majoritate a contractelor impun o forma de contact personal, ceea ce necesita birouri teritoriale. In aceste pagini gasiti adresele celor mai importante societati de credit in fiecare judet, cu adresa, numere de telefon si alte detalii de contact.

 

 

Creditul rapid

Creditul de nevoi personale trebuie sa fie rapid, altfel rareori poate fi de folos

Info financiar

Doar cu buletinul?