IMPRUMUTURI RAPIDE FARA ACTE

Imprumut rapid fara acte, bani imprumut fara multe documente

Pentru orice ban imprumutat, de la banca sau din alta parte, rapid sau nu, cu sau fara garantii, trebuie adus cel putin un act: buletinul de identitate. Fara cartea de identitate nu puteti nici macar plati o factura, asa ca luarea unui imprumut, mai ales unul rapid, nu poate face exceptie.

 

Insa... se poate cu MINIM de acte:

In primul rand, trebuie Cartea de identitate (e bine sa aveti si o copie, sau pentru imprumuturile rapide online - cele mai rapide, in general, o copie scanata).

 

Apoi, nu strica sa aveti la indemana o factura de utilitati, ceva mai recenta (nu mai veche de 3 luni), si, de preferat, una la care sa nu aveti restante.

 

Dovezi ale veniturilor... Desi multe dintre societatile care acorda imprumuturi rapide afirma ca nu solicita dovada de venit, de cele mai multe ori se ajunge oricum la o asemenea solicitare, chiar daca nu imediat.

 

In una din paginile din acest site prezentam oferta iCredit - cu adevarat un imprumut rapid fara acte. Mai putem sa amintim aici si companii ca Provident, Verida, Viva, Cetelem.

 

Dar cel mai bine este sa contactati direct aceste institutii, iar consultantii lor va vor ajuta cel mai bine.

Cautare specializata credite si imprumuturi:

Imprumuturi rapide

O mare parte din paginile acestui site se ocupa de imprumuturi rapide, de cele nebancare in particular. In pas cu tendintele ce se intrevad pentru 2014, in care practicile bancilor se vor apropia foarte mult de acestea, ne vom axa mai mult pe ofertele de credite de nevoi personale in ansamblu, fara a mai pune accent pe distinctia clara a surselor de finantare.

 

 

 

Imprumuturi nebancare

Imprumuturile nebancare sunt singura solutie pentru multi oameni, dar asta nu inseamna ca este foarte rau

Info financiar

Doar cu buletinul?