IMPRUMUT FARA BANCA

IFN-urile acorda imprumuturi fara multe acte sau conditii, nu ca la banca

Daca aveti restante la banca si figurati in baza de date a Biroului de Credit, este putin probabil ca veti obtine un nou credit - de la aceeasi banca sau de la alta.

 

Cu toate acestea, fiecare institutie financiara nebancara are politica proprie, deci decizia finala le aprtine.

Daca figurati in baza de date a Biroului de Credit asta nu inseamna ca nu veti mai obtine niciodata vreun imprumut. Institutiile financiare nebancare vor lua in consideratie mai multe aspecte, insa pana la urma veti gasi o institutie care sa va inteleaga motivatia personala. Pentru a spori sansele de obtinere a unui imprumut in aceste conditii este importat sa va interesati si sa aplicati la cat mai multe institutii.

 

Institutiile financiare nebancare (IFN) duc o politica mai permisiva, acestea va accepta mai mult motivatiile personale in deterimentul bancilor cu care sunteti in conflict, insa, trebuie sa aveti in vedere ca si costurile unui credit de la o institutie nebancara este mai ridicat.

 

Iata cateva din institutiile financiare nebancare pe care le puteti contacta in vederea obtinerii unui imprumut rapid:

 

Verida Credit: 0213083311

 

Cetelem IFN S.A.: 0213120220

 

Provident Financial Romania IFN S.A.: 0213122266

 

EFG Retail Services IFN S.A.: 0213084000

 

Credex Finantari IFN S.A.: 0801025839


Cautare specializata credite si imprumuturi:

Imprumuturi rapide

O mare parte din paginile acestui site se ocupa de imprumuturi rapide, de cele nebancare in particular. In pas cu tendintele ce se intrevad pentru 2014, in care practicile bancilor se vor apropia foarte mult de acestea, ne vom axa mai mult pe ofertele de credite de nevoi personale in ansamblu, fara a mai pune accent pe distinctia clara a surselor de finantare.

 

 

 

Imprumuturi nebancare

Imprumuturile nebancare sunt singura solutie pentru multi oameni, dar asta nu inseamna ca este foarte rau

Info financiar

Doar cu buletinul?