IMPRUMUT BANI CU BULETINUL

Imprumuturi rapide, fara multe acte, "doar cu buletinul" - IFN

In realitate, imprumutul doar cu buletinul, chiar si in perioada sa de glorie, era doar o reclama. De fiecare data se solicitau si alte acte (dovezi ale venitului, o factura de utilitati). Insa, ca idee, se poate sa imprumuti bani doar cu buletinul, de la IFN-uri. Este adevarat, sume mici, la costuri mari, si, mai ales, foarte greu la prima solicitare. Daca ai fost insa deeja client, si ti-ai respectat obligatiile, devine mult mai usor sa obtii un asemenea imprumut de bani.

Desi conditiile difera de la IFN la IFN, in general, conditiile de acordare a unui imprumut de bani "doar cu buletinul" sunt urmatoarele:

 

- Suma de bani a unui imprumut este de la 1 000 lei pina la 10 000 lei.
- Rata dobanzii se stabileste in functie de suma imprumutului, fara comisioane sau plati suplimentare. Dobanda se calculeaza de la soldul ramas din imprumut, doar pentru zilele de utilizare efectiva a imprumutului.
- trebuie sa detineti in proprietate (fara a pune gaj) automobil sau imobil (apartament, casa, lot teren, etc), sau sa gasiti o persoana garant care dispune de proprietati.
- doar buletinul de identitate, fara adeverinta de salariu, fara carnet de munca etc.

 

AVANTAJE:
- Doar cu buletinul - fara alte documente;
- Fara comisioane sau plati ascunse;
- Acordare rapida;
- Cerere on-line (la anumite IFN-uri).

 

DEZAVANTAJE:
- Costul foarte mare;
- Perioada de rambursare foarte scurta.

 

Pentru a afla plata lunara sau mai multe detalii despre conditiile de acordare, contactati institutia la care doriti sa apelati.


Cautare specializata credite si imprumuturi:

Imprumuturi rapide

O mare parte din paginile acestui site se ocupa de imprumuturi rapide, de cele nebancare in particular. In pas cu tendintele ce se intrevad pentru 2014, in care practicile bancilor se vor apropia foarte mult de acestea, ne vom axa mai mult pe ofertele de credite de nevoi personale in ansamblu, fara a mai pune accent pe distinctia clara a surselor de finantare.

 

 

 

Imprumuturi nebancare

Imprumuturile nebancare sunt singura solutie pentru multi oameni, dar asta nu inseamna ca este foarte rau

Info financiar

Doar cu buletinul?