CREDITE NEVOI PERSONALE CU IPOTECA

Doresti un credit si ai posibilitatea de a garanta cu un imobil

Creditele de nevoi personale cu ipoteca au fost puternic afectate de masurile impuse de Banca Nationala, dar nu in aceeasi masura cu cele fara garantii. Creditul pentru nevoi personale cu ipoteca reprezenta un solutie atractiva pentru modernizarea locuintei sau pentru acoperirea unor cheltuieli majore neprevazute.

 

Avantajul major pe care il aveti in cazul unui asemenea credit este costul redus.

OFERTE CREDITE NEVOI PERSONALE CU IPOTECA

 

Credite pentru nevoi personale cu ipoteca, euro, Banca Romaneasca, destinat satisfacerii nevoilor diverse fara justificarea cheltuirii banilor. Suma minima: 10.001 euro. Suma maxima: 80.000 euro.

 

Credite pentru nevoi personale cu ipoteca, euro, Banca Comerciala Feroviara - imprumut rapid cu garantii reale. Creditul pentru nevoi personale se acorda pentru finantarea oricarui proiect personal, fara a fi necesara justificarea scopului utilizarii banilor. Suma maxima: 150.000 euro.

 

Credite pentru nevoi personale cu ipoteca, lei, Volksbank Romania - cu ipoteca. Credit de nevoi personal cu ipoteca ce iti permite sa iti renovezi casa, sa iti iei o masina, sa pleci in vacante, sa investesti in terenuri sau sa platesti un avans pentru un alt imobil. Suma maxima: 143.000 euro (echivalent a 650.000 lei - 80% din valoarea imobilului).

 

Credite pentru nevoi personale cu ipoteca, lei, Intesa Sanpaolo Bank - cu ipoteca. Creditul de nevoi personale cu ipoteca este destinat satisfacerii nevoilor diverse ale solicitantului si/sau ale familiei acestuia . Suma minima: 5.000 euro (echivalent lei). Suma maxima: 250.000 euro (echivalentul in lei. Maxim 85% din valoarea garantiei).

 

Credite pentru nevoi personale cu ipoteca, lei, Credit Agricole - cu ipoteca si virare salariu. Credit de nevoi personale cu ipoteca acordat persoanelor fizice si persoanelor fizice autorizate pentru satisfacerea nevoilor diverse. Suma minima: 10.000 euro (echivalent in lei). Suma maxima: 100.000 euro (echivalent in lei; pana la 80% din valoarea evaluata a proprietatii).

 

Credite pentru nevoi personale cu ipoteca, lei, Banca Carpatica - cu ipoteca. Credit de nevoi personale cu ipoteca destinat persoanelor fizice care obtin venituri eligibile pentru satisfacerea nevoilor personale diverse. Suma maxima: 300.000 euro (sau echivalent in lei, calculat la data depunerii cererii de credit).

 

Credite pentru nevoi personale cu ipoteca, euro, ING Bank - Credit de consum cu garantie ipotecara. Creditul de consum cu garantie ipotecara te poate ajuta la implinirea visurilor tale: sa investesti in propria afacere, sa achizitionezi bunuri sau servicii sau sa refinantezi un credit existent. Suma minima: 3.000 euro. Suma maxima: 250.000 euro.

 

Credite pentru nevoi personale cu ipoteca, euro, ING Bank - cu garantie ipotecara si asigurare de viata. Creditul de consum cu garantie ipotecara te poate ajuta la implinirea visurilor tale: sa investesti in propria afacere, sa achizitionezi bunuri sau servicii sau sa refinantezi un credit existent. Suma minima: 3.000 euro. Suma maxima: 250.000 euro.

 

Cautare specializata credite si imprumuturi:

Credite bancare

Serviciile bancare raman cele mai utilizate surse de finantare externa atat pentru persoanele fizice cat si pentru firme. Cele mai raspandite ca forma sunt, desigur, cele de nevoi personale, iar tendinta ultimilor ani este de dezvoltare serioasa a oferteleor de credite rapide. Daca bancile incep sa preia din tehnicile de creditare specifice IFN-urilor, speram ca in 2014 si serviciile nebancare sa inceapa sa scada semnificativ dobanzile.

 

 

 

Imprumuturi rapide

Credite rapide de nevoi personale, copia dupa buletinul de identitate poate fi singurul act cerut

Info financiar

Doar cu buletinul?