CREDITE NEBANCARE PENTRU DATORNICI IN 2014

Creditele nebancare - poti face rost de bani daca ai necazuri la alte credite!

Creditele pentru cei cu probleme sunt acceptate doar in anumite cazuri. Clientii care sunt considerati rai-platnici si sunt inscrisi in Birou, se gasesc in situatii dificile. Totusi, multe dintre aceste societati acorda credite restantierilor care nu prezinta potential major de risc, chiar daca sunt inscrisi in lista neagra a bancilor. De exemplu, un om poate avea intarzieri la plata ratelor bancare de 40-50 zile. Chiar daca si-a platit rata, acest om este inscris automat in Biroul de Credite, chiar daca intre timp si-a rezolvat situatia.

Pentru a obtine credite nebancare, chiar in conditiile in care esti inregistrat ca restantier, trebuie sa-ti ceri evaluarea restantelor din Biroul de Credite. Nu trebuie sa detii foarte multe cunostinte financiare ca sa poti afla daca mai esti valid in obtinerea unui credit nebancar sau nu. In 2014, la fel ca in anii trecuti, IFN-urile verifica aceste liste de rai-platnici, insa, nimeni nu le obliga sa nu-ti acorde creditul. Evaluarea este a lor proprie si tine cont de tipul restantei si de concluzia pe care o trag cu privire la capacitatea ta de rambursare a ratelor respectivului credit.

 

Nu trebuie sa va speriati inainte de a cere un credit nebancar ca nu-l veti obtine, avand in vedere ca figurati cu probleme la Biroul de Credite. Chiar daca IFN-ul va verifica situatia, decizia va fi luata in functie de mai multi factori.

 

Pentru mai multe detalii despre credite nebancare am deschis o lista de discutii pe blog.

 

Speram sa va gasim acolo, cu parerile si intrebarile dumneavoastra, astfel incat sa aducem cat mai multe raspunsuri de interes.


Cautare specializata credite si imprumuturi:

Credite rapide

Creditele nebancare - intotdeauna rapide, dar sunt la atat de mare cautare mai mult datorita politicii permisive de acordare practicate de catre IFN-uri. Si bancile tind sa se alinieze acestei tendinte, de aceea avem motive sa speram ca 2014 va aduce o apropiere intre banci si IFN-uri si in materie de dobanzi practicate, respectiv de scadere a acestora de catre IFN-uri.

 

 

 

Credite rapide

Calea corecta spre credite de nevoi personale si imprumuturi nebancare trece prin informarea corecta

Info financiar

Doar cu buletinul?